Hallojsan!

Hejsan på er alla ni morgonpigga bloggläsare där ute. Ja nu har det gått några dagar igen sedan jag senast skrev något här.Fast jag har ju sagt det förut att det är lätt hänt att det blir så på sommaren då man har semester. Man gör andra saker och det blir inte lika viktigt att hålla bloggen uppdaterad men då och då går jag ju in och skriver. Klart jag sitter ju mycket vid datorn ändå på grund av värmen men det blir mest då att jag spelar och utforskar Sims 4. Har inte riktigt kommit över det där med att jag först ratade det men det var ju likadant att ta steget över från tvåan till trean. Sedan är det ju så med alla nya saker, det tar tid innan man blir van. Det var dock inte Sims jag skulle skriva om idag. Nej igår hade vi världens oväder här med allt på en och samma gång, regn,hagel och åska. Då var man glad över att få vara inomhus kan jag säga för jag tror inte jag har sett det vräka
ner på det viset förut. Det var som om hela himlen hade öppnat sig. De varnade för åska även idag men än har den peppar, peppar inte rullat in över oss så därför passar jag på att uppdatera med några rader här. Ni kanske är nyfikna på hur guldkornen mår ? De har det bara bra på semestern alla tre och de blir så bortskämda med vattenmelon och andra godsaker. Vidare så försöker jag också hålla rutinerna kvar det vill säga två uterundor per dag och hamster.Fast det blir ju kanske mer sporadiskt och som de har lust att komma ut helt enkelt. Däremot så är de nyfikna på omgivningen och Timon har redan gjort sig en mindre karta över huset så han hittar lätt tillbaka till rummet där burarna står.Han är helt enkelt utan att tveka min lilla Columbus, upptäckaren.Stuart är som alltid mer försiktig och minsta lilla ljud kan få både honom och Ariel att reagera som de bytesdjur de faktiskt är. Sedan har ju Ariel kommit på hur roligt det är att försöka rymma ur hagen när den står inne så hon får bara springa i bollen eftersom hon vägrar ha på sig selen.Hon kanske är lite som matte ändå och inte tycker om när andra försöker bestämma över henne med den skillnaden att matten inte bits då såklart. Fast samtidigt har hon ju blivit så social av sig att jag inte ens kan småstäda buren om hon är vaken för då klättrar hon upp i handen och vill komma upp. Så de är verkligen härliga och underbara alla mina tre små guldkorn.
Ariel njuter av semestern och trivs allra bäst då hon får vara ute i hagen och samla in ett fint litet skafferi som hon sedan kan ligga inne i huset och njuta av regniga dagar.
Stuart är som vanligt den mest försiktiga av dem, men efter ett tag kommer han fram ur sitt skal och jag tycker nog han har blivit mycket mer modig.
Timon tycktes vara i behov av att kolla in matchvikten. Han hade faktiskt gått upp ett helt gram men han är ändå fjäderviktaren av dem vilket förstärker bilden av honom som ett moln eller en dammtuss. Hela han är verkligen både lätt och underbart, underbart luddig & mjuk att ta i. Nog är det otroligt hur man kan fästa sig vid de små liven så mycket men det gäller ju kanske att man tar vara mer på varje ögonblick man får tillsammans med dem eftersom man vet att de har så begränsad tid här på jorden med oss.För visst är det så att även om de är små till växten så är var och en av dem en stor personlighet med sina unika särdrag.Ja somliga kanske tycker att jag har en tendens till att snöa in på vissa områden men är det inte så för alla egentligen att var och en ju har saker som ligger oss varmast om hjärtat ? Och så länge man mår bra av sina intressen och inte skadar sig själv eller någon annan genom dem då tycker jag att det ska vara fritt att göra precis vad man vill utan att någon annan ska lägga sig i . För vi alla är olika och var och en har sina preferenser men jag vet inte varför vissa säger som de gör för det är tyvärr något jag fått höra mycket , att det är barnsligt att brinna för djur och natur men varför skulle det vara det ?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0