Hejsan!

Ja hallojsan på er alla läsare där ute. Ja såklart hej till alla ni som brukar kolla in min blogg regelbundet eller ni som bara råkat klicka er in hit. Kanske besöker ni mig för första gången. Hej till alla oavsett anledningen bakom att ni kollar in här. Det där var det långa sättet att hälsa folk välkomna och jag hoppas att ni ska känna er som hemma här på bloggen. Ni får ursäkta om jag skriver mycket om mina små guldkorn ibland men djur är ett av mina största intressen förutom Sims, foto,rita,skriva, läsa m.m
Man kan säga att jag gör en hel del då andan faller på, ändå finns det de som säger att jag inte har något liv, att jag borde växa upp men jag undrar vem det egentligen är som borde tänka efter. För alla har vi ju våra olika bagage här i livet och jag vet inte vad jag hade gjort utan naturen. För där hittar man det mesta man kan behöva tycker jag. Förutom möjligen kylan då. Nu har ju snön äntligen kommit men de senaste dagarna har vi haft ordentligt kallt. Idag visade termometern ner mot - 23 grader så nej jag tänker inte gå ut. Igår var det lite varmare så då passade jag på att ta mig lite luft men det får jag nog leva på ett tag. Faktiskt varit tvungen att sätta för andra ventilationsluckan som de satte in i det gamla vädringsfönstret för några år sedan. Denna åtgärd gör jag eftersom jag bara hade 16 grader inne första vintern när den ändringen sedan var gjord. Jag menar nog för att jag kan klä på mig men jag har ju guldkornen som är känsligare för det här med drag och kyla. Nu får jag i alla fall upp innetempen till 19-20 och det är åtminstone snäppet bättre både för mig och de små.
Men det gäller ju fortfarande att klä på sig och det har blivit mycket TV-tittande ett tag här fast de har visat så mycket bra filmer på dagarna också så då har man kunnat gosa ner sig i soffan med en mysig filt och bara tagit det lugnt.
Sedan har jag fått lite annat gjort mellan varven. När man väntar på långa laddningstider i Sims 3 till exempel kan man sitta och skissa. Här är ett av de resultaten som blivit när jag bara ska rita lite.
Blev faktiskt rätt så nöjd med den. Visst skulle jag kunna dra i konturerna med en ifyllningspenna men då blir det en annan teckning tycker jag. Så nog är det så att man får göra noggranna övervägningar vilka tekniker man ska använda ibland fast jag färglägger ju helst med gammeldags färgpennor. Även om man får slita till tusen för att fylla ytorna helt så är det oftast värt det när man ser slutrsultatet. Ska man göra jättestora ytor kan man ju alltid göra pauser och låta det ta längre tid, det är så skönt när man inte har en tid man måste vara klar till och slippa passa någon deadline. Helt enkelt bara få göra saker för att de är roliga :) men visst vore det samtidigt ku´l att någon gång få ha en utställning så fler får se vad man kan än som nu dp jag bara sätter in mina alster i plastfickor i en pärm som sedan blir liggande.En gång fick jag höra av någon att jag borde sälja små tavlor som man skulle kunna sätta upp i exempelvis barnkammaren. Men då kommer vi in på det området igen. Skulle folk kunna ta emot beställningar ?, ja men då har vi det där med tidspressen där igen och jag vill ju bara göra saker för att det är roligt utan måste. För när jag börjar känna måstet, ja det är då saker oftast har en tendens till att låsa sig. Dock så vet jag mycket säkert en sak idag som jag tänker försöka hålal det där rådet jag en gång fick:Sluta aldrig rita eller måla! Det tänker jag inte heller för ibland sprutar kreativiteten ur mig och då mår jag bra, ibland går det segare att komma igång med något men för det mesta så finns ändå ventilen att skapa saker där och det är ju så kul att till exempel se en teckning utvecklas från några streck på pappret till ett färdigt resultat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0