Hallojsan!

Hejsan på er alla glada bloggläsare där ute. Då ramlar jag in här igen för att skriva ner några rader så ni får något att läsa. Jag har faktiskt lyckats att börja sortera lite bland alla prylar här hemma. Tro det eller ej men ibland får man helt enkelt för mycket saker och måste ha en liten utrensning. Redan blivit av med några kassar fast jag har ju ett par ställen att gå igenom fortfarande. Lådorna under sängen är ett sådant och hyllorna i klädkammaren är en annan plats där det lätt hamnar blandade föremål. Ibland sparar man ju helt enkelt en massa bra och ha föremål, utan att man riktigt vet varför. Vissa av dem kommer till användning medan de allra flesta dock blir dock liggandes utan att man vet vad man ska ha dem till. Då kan det behöva städas ibland. Även om det är rätt jobbigt att göra det så brukar det känna bra efteråt när man väl har fått det gjort för då kan man slappa av och känna sig nyttig ett tag, tills nästa utrensning. Fast nu skulle jag väl inte bara skriva om städning för det är något jag inte brukar tycka om att göra annat än då det finns ett behov av att göra det. Nj nu måste jag passa Ariel istället. Hon fick just gå ut i hallen efter att hon hade somnat om förut men hon har ju sin egna lilla mat och sovklocka som ringer lagom tlil matte ska äta middag.Då brukar hon sätta igång och vilja gå ut. Sedan har hon ju en underbart rolig personlighet har det visat sig. Hon älskar verkligen att klättra på saker. Ja inte ens Stuart Little klänger runt numera som den här tösen gör. Hennes favoritsysselsättning utan att tveka är att klättra på allt som går att ta sig upp på.Ibland så hinner ju inte matte med heller och hon lyckas ta sig över brädan och ner på andra sidan. Då är det en väldigt nöjd liten guldfröken som försvinner in under sängen. Lika belåten är hon inte då matte får tag på henne genom att stoppa ner henne i en hemsk,grön hink

 
Har matte tur blir tösen upptäckt i tid och hon kan fångas in och flyttas tillbaka ner på hallgovlet.Endera så fångar man in lilla bustösen med en vantförsedd hand eller så stoppar man ner henne i en hink. Vilket som fungerar numera men man ser riktigt ibland hur hon försöker smyga över för att jag inte ska märka av hennes tilltag.
 
 
För när Ariel är ute i rummet syns bara oftast den här delen av den kvicka lilla tjejen som tycker att uflykter är det bästa som finns!
Har man väldigt , väldigt tur lyckas man få en bild på henne in action då hon far runt på golvet och sniffar.
Vid det laget har matte såklart hunnit hämta den där läskiga hinken också blir man infångad till sist i alla fall!
Men man kan visst sitta och se bedårande söt ut också utan att rymma men då ska man vara bra sugen på något annat för att kunna lyckas annnar är det släpp ut mig matte nu jag vill gå uuuuut!
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda Eriksson

Åh vilken söt hamster:)
Kram

Svar: Ja vist är hon bedårande :) har så svårt för att fatta att hennes första familj bara ignorerade henne för hon har en sådan härlig personlighet
None None

2016-01-20 @ 17:36:13
URL: http://mandanellie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0