God morgon!

 
Morgon på er alla läsare där ute. Ni har säkert märkt att det har gått några dagar igen då jag inte har skrivit så mycket. Fast det har ju och andra sidan kanske inte hänt så mycket heller, men det beror ju på hur man ser det hela. Hade tänkt gå ner och försöka fota sidensvansar idag eftersom jag sprang på en flock i går då jag var ner på affären för att handla lite .Vet ju att de brukar hålla till där bland buskarna, så man kan alltså komma dem riktigt nära om man står still och visar att man inte är farlig men det blev inte av. Delvis på grund av att det är -10 grader kallt och jag vet hur bra kamerabatteriet brukar tycka om det. Även om man laddar fullt så är man utan efter en liten stund. Sedan så hade min mage fått för sig att göra uppror idag så jag funderade ett slag om jag skulle bosätta mig på toaletten.Hur jag än funderade kom jag inte på att jag ätit eller druckit något olämpligt så kanske är det en bakterie efter städningen?
Hur som haver vågar jag inte gå ut än även om det har lugnat ner sig för tillfället . Nej jag får nog stanna inne istället och ta det lilla lugna ändå tills det lugnat ner sig helt och hållet. Guldgossarna har trots allt fått vara ute varsin stund och sniffat in hallen på nytt. Brukar ju inte torka golvet där så ofta för deras skull men i Lördags tyckte jag att det var dags. Vattnet i hinken efteråt visade att jag hade rätt. Det blir ju smågrus från skorna varvat med spån och en liten gnutta hamstersand. Faktiskt inte så mycket damm dock så det går ju lite dåligt för Timon när han försöker övertyga mig om att han är en stor dammråtta som ska upp på skyffeln.
Han är faktiskt jättelurvig just nu :) så lurvig att jag fått lov att börja borsta honom så att han inte ska få tovor. Fast han är ju måttligt road av kammen och flyr snarare då han får syn på den!
Om jag har tränat med honom? Jo det har jag men han tycker helt enkelt inte om skönhetsbehandlingar. Han är ju Columbus äventyraren och ingen primadonna som ska ställas ut!
Vidare så är Stuart Little alltid lika underbar :. Man kan ligga i soffan och mysa på kvällen med honom och han sätter sin lilla nos mot mattes näsa. Annars sitter han förnöjt i hopkurad i ena armvecket och halvslumrar eller putsar sig. Så lugn kan han vara i tio minuter innan han tycker att det är dags att få gå ut i hallen.
Ariel kom ut en stund och åt på sin kräcker och kollade in läget innan hon gick tillbaka in i sitt hus och somnade om som hon brukar. Hon är för lustig den lilla fröken :) och även om hon fortfarande kan ta till tänderna ibland så känner jag ju att det går framåt med henne. Hon är så nyfiken och klättrar verkligen på allt. Hennes senaste trick är att försöka gå ut via mattes arm då man ska byta sanden åt henne! Så att försöka städa med henne i buren är en omöjlighet men det är det även med att ha henne i hallen samtidigt. En stund är hon nöjd men sedan SKA hon som ni vet bara ta sig över den där förbaskade brädan. Vet inte om det är för at hon känner lukten av Stuart eller om hon bara vill vara i samma rum som matte, kanske lite båda delarna. Sedan så finns det ju så många härliga lådor att undersöka.
 
 Så det händer ju egentligen nästan alltid något då jag har mina tre guldkorn att dela vardagen med och jag gör ju en del annat också så det blir inte bara guldhamstrar min vardag kretsar kring.  Fast det är rätt bra att ha dem som inspiration då jag ritar:
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0