Pust ..

 
 
Hallojsan alla bloggläsare!
Då var jag här igen efter några dagars frånvaro igen. Ja nu har det faktiskt gått ovanligt länge sedan jag skrev något här senast. Men man kan säga att jag haft fullt upp ändå med att göra. Det var nog ingen vanlig magsjuka jag hade utan jag tror det var vinterkräksjukan som jag drabbades av. Nu börjar det bli bättre men jag känner mig fortfarande rätt så orkeslös och idag är första dagen jag tror att jag kan börja äta något igen. Så nej det har inte varit någon höjdarvecka precis. Har mestadels sovit då jag inte sett på TV .Som tur var har det ju varit mycket i sportväg att se så mellan viloperioderna har det blivit så. att jag bara legat i soffan. Fast nu tänker jag alltså fortsätta lite att vila och ta igen mig. Måste ju hämta ny energi och nya krafter efter det här. Sedan kan jag bara hoppas att det inte kommer något bakslag så jag får tillbaka eländet eller råkar ut för en förkylning efter också. Det är ju lättare att dra på sig sådana virus med om immunförsvaret legat nere. Nej nog om veckans elände, det finns helt klart muntrare saker jag kan skriva om så ni får något bra att läsa också.
Är så stolt just nu över min lilla Ariel. Har ju tränat henne ett tag med att krypa igenom selen och nu har hon haft den på sig två kortare stunder i hallen. Visst spänner hon sig lite från början men hon verkar ändå slappna av mer efter ett tag om man leker med henne. Då glömmer hon helt enkelt bort att den sitter på, sedan får vi ju öva lite då den ska tas av men bara att hon kan ha den på tycker jag är stort och värt att fira. Klart hon får extra godis då hon är duktig och jo hon har blivit mycket lugnare och kan faktiskt sitta i knät hos en nu också. Fast sitta still gör hon ju ingen längre stund men det känns ändå so hon litar mer och mer på mig nu och jag litar ju mer på henne också.
 
Man får distrahera henne lite men det går framåt med selträningen, misstänker dock att hon inte kommer att gilla att sitta kopplad sedan då hon ska få gå ut. Fast det är en fördel att lära dem så de kan få gå ut på sommaren i gräset och leka.
Stuart Little tycker om att sitta i soffan och mysa
Timon tycker det är så kul att få gå ut på äventyr. Det är det bästa han vet för då kan han försöka smita från matte.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0