Hejsan

Hallojsan på er alla läsare där ute. Ja hej till alla er som tittar in här och brukar följa det jag skriver. Ja såklart hej till alla er som bara råkat klicka er in också. Hoppas att ni stannar kvar och gillar det ni ser. Om ni av någon anledning inte gör det, känn er absolut inte tvungna att stanna kvar. Då kanske det till och med är bättre om ni går vidare med de ni höll på med innan. Nåja nu ska vi inte fördjupa oss i aneldningen till att ni kollar in här allt för mycket. Fast jag gillat ju kanske som ni märker att skriva och då är det väldigt lätt hänt att det blir lite väl många ord och rader ibland, men jag försöker ju variera och lägga in en del bilder här med.
Som idag då jag varit ute och fotat lite igen. Ja egentligen skulle jag bar ner på stan och göra bort några små ärenden som jag behövde få ordnade. Hur som haver efter en stund på stan då jag skulle gå hem med mina varor så hörde jag att en flock sidensvansar var i närheten och jag såg dem sitta där i träden och kalasa. Som tur var hade jag inte så långt att gå utan jag kunde först gå hem med sakerna och ställa in det som kulle i kyl&frys. Sedan var det bara att byta objektiv på kameran och gå tillbaka för att se om fåglarna var kvar. Brukar ju alltid försöka få några foton på dem i alla fall då de väl är här innan de flyttar.
Nu var det perket och inte så mycket folk i rörelse heller så jag kunde stå och få studera dem riktigt. De var till synes helt orädda för mig och mumsade på allt vad de förmådde.Vissa gjorde verkligen allt för att få tå sig de godaste bären! Fick inga bilder på den men en av dem både hängde upp och ner samt lekte kollibri och hovrade i luften för att komma åt dem. Det såg i alla fall roligt ut och somliga undrade nog vad jag gjorde, fast så är det väl att ha pippi på fåglar. Stod i alla fall där en bra stund men till sist var jag tvungen att gå hem och äta, när jag sa det åt sidensvansarna var det som om de förstod för hela flocken lyfte på en gång och flög iväg.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0