Hejsan!

Hallojsan och god dagens på er alla läsare där ute eller ja hej om ni sitter inne också för den delen. Nu kanske den där formuleringen blev lite tvetydig så enklast är det väl att jag bara säger hej till er alla istället. Idag har vi verkligen ett toppenfint vinterväder här. Solen skiner och det är lagom kallt för att man ska kunna gå ut och njuta av den fina naturen. För det är något man kanske inte blir så bortskämd med att kunna göra så här års. Åtminstone inte då vädret varit lite minst sagt omväxlande på sistone. Har det inte varit tö så har det istället varit svinkallt men nu idag känns det i alla fall som det är normal temperatur för årstiden. Vinter lär det ju fortsätta vara här ett tag till. Hur som haver så har jag varit ute och känt på luften eftersom jag behövde göra bort några mindre ärenden igen.
Ibland har man ju saker som man helt enkelt MÅSTE ta sig i väg och göra även fast jag håller med Skalman om att det är ett fult ord. Så nu behöver jag inte köpa ny mat åt guldgossarna på ett tag och i Ariels matburk är det ju också fullt. Annars har jag ju upptäckt att lillan är en typisk hona ändå, dvs hon har ett stort skafferi i sitt hus så det gör inget om skålen är nästan tom. Nej hon klarar sig i alla fall. Gossarna har ju också sina små förråd men redan har alltså tösen dragit ihop dubbelt så mycket som dem helt på egen hand!
Fast nu kanske jag ska skriva om något annat också. Har ett par andra projekt på gång just nu, gjorde en skiss igår som jag faktiskt blev nöjd med och för ovanlighetenskull har jag en plan om vad jag vill göra med den. Ni får se då jag kommit länge , måste göra en kopia på den och prova mig fram lite hur bakgrunden ska se ut. Sedan tog jag fram en barbiedocka ur vitrinskåpet igår och insåg att hon behövde lite TLC. Håret var trassligt och jag fick ett infall att göra en ny klänning åt henne så det tänkte jag försöka roa mig med idag.För det är bäst att göra sådana pyssel på dagtid då småttingarna sover, annars har jag fullt upp med att ta hand om dem.
Också udnrar jag om det är någon mer som provat att fylla på bläck i patronerna till sin multimaskin/skrivare. Jag gjorde det på ett lokalt företag här i stan för inte alls så länge sedan. Nu kan jag bara skanna men inte skriva ut för den påstår att inget bläck finns i dem. Borde jag gå tillbaka och klaga eller köpa nya patroner?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0