Halljosan!


 
Morsning på er alla glada bloggläsare där ute. Ja hej till alla er som hittat in hit. Idag så skiner solen här och det är jättefint väder. Har faktiskt varit ute på en liten promenad trots att termometern visar -12. Ibland måste man ju ta sig ut och gå ner på affären och handla. Hade ju kunnat gå igår egentligen men då hade jag annat att stå i. Man kan ju dock säga att temperaturen varierar lite minst sagt från dag till dag, då det igår var nollgradigt. Tycker att nä så länge är det faktiskt vinter och då kan det väl få vara kallt så snön ligger kvar, det blir så halt annars. Nej nu får det vara nog om vädret för idag men det var i alla fall skönt att få lite luft. Nu till något helt annat . Jag skulle egentligen inte alls göra en till sim. Det har jag saft förut och allt som oftast går det..åt pipsvängen. Så också nu. hade ju föreställt mig hur hon skulle bli, ändå blev hon precis tvärtom visar det sig.

Ja från början flyttade Peggy Malone in i ett skjul
Fast lite mysigt var det kanske i alla fall
Hon levde på att hitta saker i soptunnorna
Vissa saker mer tvivelaktiga än andra
Hon la ut betet och...
Fick upp kommissarie Racket på kroken. Trots den stora åldersskillnaden trivdes de två bra ihop och det resulterade i att de fick sonen Zeth tillsammans. Sedan började Dudley titta åt andra håll och Peggy kände sig inte riktigt bekväm trots allt även om de hade sin lilla gosse med.
Egentligen hade ju Dudley tänkt sig något helt annat men ett till barn tror jag bara hade förvärrat det hela ännu mer.
Så de bröt upp och Peggy tog med sig Zeth till ett nytt kvarter där de fått detta huset.
Egentligen skulle det inte alls bli så stort men det är ju på ett plan så egentligen är det inte så många rum utan på etage ett finns som ni ser entre,vardagsrum, wc, tvättstuga,kök samt två sovrum.
Planen är att jag sedan ska bygga ett garage med en lägenhet på övre plan samt ett stall.
Först måste Peggy bara få en hållbar ekonomi för sig och sonen igen .Fast det lär nog dröja ett bra tag innan hon vågar sig på att bli kär igen, speciellt med tanke på hur det slutade senast

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0