OS-final!

Hallojsan på er alla ni läsare som tittar in just hit till min lilla blogg för att kolla om jag har skrivit något nytt inlägg . Fast jag har inte hunnit med det ännu eftersom jag har gjort en del andra saker under dagen. Jag har umgåtts med guldkornen, ritat och hunnit ut på en liten promenad i blåsvädret. Ja det blåste faktiskt så att min keps flög av rakt uti vägen men som tur var såg bilisten som kom den precis och hann stanna innan den blev mosad. Ibland är et på håret som ni kanske känner till. Så jag kunde plocka upp den och fick fortsätta gå en bit på andra sidan vägen innan jag kunde gå över på trottoaren igen. Vad jag lärde mig? Att inte ha på mig kepsen om det kommer plötsliga vindilar men jag tror faktiskt det är första gången det händer mig att den rakt lättar från huvudet så det kanske passerade en orkan?
Hur som haver så har jag sett på OS med under dagen, ja TVn får stå på i bakgrunden. Det var ju ändå rätt väntat med Susanna Kallur, att hon inte skulle gå vidare men det var samtidigt så nära, så nära.Samtidigt så får man säga att hon gjort det otroligt bra som ens väljer att göra comeback efter det hon har varit med om. I åtta år har hon varit borta från tävlingsbanorna och då kan vi inte vänta oss att hon ska gå och ta medalj på OS heller. Nej jag förstår om det känns tungt för henne just nu men samtidigt ska hon vara glad över att hon överhuvudtaget stod på banan idag. Om det blir hennes sista lopp det får framtiden utvisa men visst tror jag att hon kommer att kunna vara med och tävla om hon får vara hel och kan träna på som vanligt. Sedan vill jag bara säga ett stort GRATTIS till det svenska damlandslaget i fotboll. Så grymt bra de är just nu. Först slog de ut USA efter en straffrysare och nu vinner de mot Brasilien som dessutom hade hemplan. Hur ska nu detta sluta ? Ja efter finalen vet vi och oavsett har de gjort något som inget svenskt damlandslag har gjort sedan 84. Vi tog ju visserligen ett silver i VM 2003 men det här tycker jag ändå känns större. Jag som inte ens gillar bollsporter egentligen utan är bollrädd men att se dem på TV går ju bra.
Om jag håller mig nära skåpet så här så  kanske jag inte syns ? Timon eller Columbus som jag också kallar honom för en tvättäkta äventyrare med full koll på var skatten finns . Han tar de chanser han får att smita in i köket.
Ovanligt stora dammråttor som finns i bokhyllan kan man säga.
Hittade den här i skannern där den låg och var ofullständig så jag tog tag i det och gjorde den färdig. Nu är enda problemet att jag inte vet vad jag ska göra av den, jag kan ju inte ha kvar allt jag gör men på något konstigt sätt tycker jag ju ändå om den så den åker nog in i teckningspärmen i alla fall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0