Nervös

Jag var lite nervös över att starta upp Sims 4 ikväll sedan kraschen igår. Ja mitt i mitt spelande havererade det men till sist bestämde jag mig för att ändå prova få igång det igen. Det som var tur var väl att jag inte hade hunnit göra så mycket för ingenting av det jag gjort sedan jag byggde om Fionas hus fanns kvar. Allt av det jag hade jobbat på var borta så jag fick börja om med att samla ihop hennes simdaler Samtidigt hade jag tur att jag inte behövde skapa om hushållet på nytt utan den biten fanns ju där men jag avskyr då spel får för sig att krångla på det viset!
Vidare så försökte Stuart övertyga mig om att han inte behöver någon barnvakt längre då han är i hallen men det gick ju sådär sedan han kanade ner från en 10 cm hög kartong och landede på rygg. Jag vet inte vem som blev mest chockad, antagligen matten för hamstern verkar då vara sig själv igen ikväll det vill säga precis som om ingenting hade hänt. Så nog hade vi tur i oturen alltid då jag vet hur snabbt det kan gå.
Sedan så tog Timon och gjorde en liten walkabout igen. Jag kallar det så då han lyckas klättra över brädan någon gång ibland och jag inte hinner dit i tid för att fånga in honom. Det som är bra med Yetin eller Columbus som han ju också kallas är att han kommer så fort man prasslar med en påse godis eller tar fram matburken. Så det är något jag rekommenderar att man försöker träna dem på så man har en säkerhet om de väl lyckas ta sig ut någon gång. Sedan kanske jag borde ta bort den där kartongen de går via men samtidigt måste de ju få ha något roligt med och det är bättre att de drar över brädan än att se gnager på tapeten.
Ariel är den med mest självförtroende så på henne biter inga trick som godispåsar eller matburkar. Henne måste man ha uppsyn på hela tiden annars drar hon in bakom frysen. och vägrar komma fram på några timmar MINST. Så nog märks det verkligen att de har olika personligheter  och sina egna vanor , men det är det som är så fantastiskt också att när man väl lär känna dem ser man hur underbara de faktiskt är.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0