Hallojsan på er!

Hejsan på er alla ni läsare som har valt att kolla in just hit på min lilla blogg. En del av er kanske regelbundet brukar kolla in för att se vad jag har för mig medan det för andra är första gången ni klickat er in. Ja hej oavsett orsak och anledning till att ni befinner er just här. Idag tänkte jag försöka ådstadkomma några rader igen så det ska finnas något för er att läsa men jag har även en del bilder att bjussa på igen. För det allra mesta får ju kameran följa med då jag går ut men några korpar har det ju inte blivit än men det är väl så det är. Ibland då man har kameran med sig får man inte syn på något och vissa gånger då man glömmer den hemma så dyker djuren eller fåglarna plötsligt upp som om de är fullt medvetna om att man inte har den där tingesten med sig just då.
En del fotografering har det ju ändå blivit i sommar , det handlar bara om att man ska lyckas med konsten att fånga de där ögonblicken.
Just ett sådant tillfälle lyckades jag föreviga då den ena av två orädda skator som börjat komma till småfåglarnas bräda satt och tog skydd för regnet. Om det var en så smart idé vet jag däremot inte för jag tror brädan var lite i minsta laget.
Så talgoxen har all anledning att se fundersam ut, kanske funderar hon på om maten kommer ut snart eller så försöker hon lista ut varför skatorna har börjat terrorisera deras restaurang då de har sin egen bräda längre ner på tomten.
Det pratades på radion om att man kunde träna upp råttor för att känna olika doftämnen, då tycker jag man borde kunna prova göra det med guldhamstrar också . Tänk er själva vilken syn det skulle bli med små guldkorn iförda arbetsvästar då de jobbar i tullen på exempelvis flygplatser.
Jag menar det borde ju vara helt perfekt då en del som tycker illa om råttor kan acceptera hamstrar. de har ju liksom ingen lång otäck svans. Tränar man sin hamster på rätt så går det faktiskt att lära dem en del saker också ser de ju så bedårande söta ut då de går på upptäcksfärd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0