Hallojjsan!

Hejsan på er alla ni läsare där ute som gjort valet att klicka er in just på min lilla blogg. En del av er kanske brukar följa mig för att se vad som händer för tillfället och andra kanske hittat hit för första gången. Hoppas att det finns något som ni alla tycker om att läsa och att ni fortsätter kika in. I ett par dagar nu så har det varit det perfekta pysselvädret ute. Det vill säga höstlikt , grått och regnigt. Med andra ord ingen väderlek man går ut i om man absolut inte måste. Nej istället har det blivit mycket tittande på OS och umgänge med guldkornen. Just nu är det däremot dagtid så då sover de men TVn står ändå på lite i bakgrunden. Nu var det däremot så att jag skulle skriva om Sims 4 igen. När jag spelar så upptäcker jag hela tiden nya saker och en av dem är hur begränsat spelet är. Det finns mycket mindre sängkläder till exempel och jag bestämde mig för att göra något åt det. Använde mig av det här lilla fiffiga programmet och satte igång att ändra till en viss modell av säng som jag gillar och därför oftast använder: http://www.sims4studio.com/
Beslutade mig att börja med en färg , valde blå eftersom det är min favoritfärg och snabbt hade jag gjort 21 nya bäddar som alla har någon nyans av blått i sig. Har dessutom inte bestämt mig än för om jag är färdig med färgen och ska gå vidare till nästa eller om jag ska nöja mig så här, vad tycker ni är det här tillräckligt många ?
Man kan ju egentligen variera dem hur mycket som helst med hjälp av det där programmet och ett bra bildredigeringsprogram. Provade att göra om en tapet med men där tror jag att jag måste lära mig mer först innan jag går vidare med mina funderingar på det området.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0