Morsning!

God morgon på er alla glada bloggläsare som är vakna och kikar in här. Fast så här dags kanske det är mer passande att säga god dagens men jag vet inte om det känns som dag. Nej det är ganska mulet ute och det känns lite segt att komma igång. Med andra ord så är det ganska typiskt höstväder just nu . För även om det är varmt i luften så känns det samtidigt också rätt så fuktigt. Sådana här dagar sitter man hellre och kurar inomhus om man kan det.
Annars så har faktiskt morgonen varit lugn här. Pysslat med guldgossarna som fått vara ute i hallen varsin stund medan jag städade åt dem och gav dem ny mat. Ibland behövs det ju faktiskt fylla på i skålarna men först får man kolla deras skafferier så de inte lagrar allt för mycket. Fast först ut ur huset imorse igen var lilla Ariel. Ja nu heter hon det namn jag hade gått och klurat på då jag trodde Timmy var en tjej, men han är otvivelaktigt Timmynonmannen nu. Han är ju bara mer långhårig än Stuart vilket döljer en del , men han är väldigt noga med att sätta upp baken så högt han kan då han ska kissa så nu behöver jag ju inte vara tveksam där längre. Sedan har Stuart redan försökt att impa på lillan. Han har både gått armgång och burit upp sin lekboll på taket men jag hoppas att han ska lugna ner sig så småningom. Han verkar redan lite tryggare med att hon är här och han hr återgått till rutinen att sova på dagarna. Ariel tar det hela med ro. Visst vill hon komma ut men det får hon inte än, för då får jag väl inte fatt på henne igen. Hon kommer och tar godis ur handen &lyssnar då man pratar med henne men man får inte stressa henne för då fryser hon och blir stel som en pinne eller så tar hon till tänderna, men hon har ju varit med om så mycket på kort tid. Så därför tror jag det är bättre att skynda långsamt och låta henne ta sin tid på sig.Det är ju ett stort steg nog att hon tar godis ur handen.Vidare tar jag det nog mest bara lungt. Har som vanligt jobbat med några av mina projekt som jag har igång och det blev ännu en till karaktär i Sims 3.
Så här bor min senaste sim .Som vanligt finns det en hel del som ska göras med boendet fast just nu pluggar hon på universitetet.
Här är hon  försjunken i en bok. Åh har jag glömt att tala om vad hon heter ? Hennes namn är Grace Kennedy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0