Troll

Nej nu tror jag att det börjar gå troll i det här med att få mig ett par nya vinterkängor som passar,. Var ju för sent ute i fjol så jag tänkte vara ute i god tid i år. Hittat en modell som jag gillar. Visst är den lite dyrare men vad gör man inte om de håller i si sådär tio år då man tröttnat på konstläder som spricker efter en säsong. Glad i hågen gick jag ner och köpte mig ett par. Des sita av storleken och färgen som fanns hemma just där. Trodde jag. När jag väl kommer hem så upptäcker jag både att ena skon är mindre men att det står fel storlek på kartongen. Jag skulle ju ha 38, har nu fåt en 37 a och en rätt i den mindre skons kartong. Bättre service hade man ju verkligen väntat sig. Så nu ska jag ta kvittot och gå tillbaka och fråga vad som hela friden står på.! Är det så här det ska gå till ? Nej det känns trist eftersom jag verkligen behöver ett par riktiga vinterkängor också men efter det här tänker jag nog en gång till innan jag går på Crispin igen!
Fast först måste jag hämta upp sista vändan från torkskåpet eftersom jag gjort bort att tvätta idag. Började imorse med att köra ett par maskiner men det där skåpet tar alltså sin lilla tid då man måste gå och starta det en gång i timmen. Så det känns ju sådär , sovit dåligt i natt med på grund av förkylningen eller vad jag går och dras med, segt är det i varje fall och det verkar ju sitta i halsen. Sedan spelar jag ju en del Sims 3 men jag återkommer till hur det går sedan. Först så startade jag dagen med att byta åt guldgossarna. Timon är ju nöjd sedan han har fått rent i buren och fått vara ute en stund. Stuart vill inte alls gå in på morgonkvisten, nej lillplutten tycker det är mycket roligare att vara med precis överallt om man kan. Igår låg vi och mös lite i soffan och då fick jag mig en hamsterpuss. Så social är han alltså min Stuart Little vem kan tro det då han fortfarande leker gladiator stundtals och går i taket ? Vidare så fick även Ariel komma ut en stund i morse och springa av sig lite i hallen. Nu fick matte sitta helt stilla eftersom tösen börjar bli modigare och undersöker inte bara hallen mer & mer. Nej hon har kommit på hur kul det är att krypa in i byxben också, lyckligtvis kommer hon ju inte längre upp än till knähöjd innan det tar stopp om man sitter men det killas ändå. Faktiskt så hittar hon ut själv och än har hon inte nafsat. Tror det beror på att hon får bestämma helt själv då om hon ska ta kontakt eller inte. Annars gör jag det säkra före det osäkra och har vanten på då jag ska vänja henne vid närhet. För visst tar hon godis ur handen utan problem eller klättrar upp och tar det mumsiga saken är den att hon kan tvärvända och hugga. Tror dock att det beror på att hon inte är van vid närkontakt utan det är något man får jobba på så smått. Hon kommer ju ändå ut då man pratar med henne och är nyfiken och social. Inte alls som min första hona jag hade som bet en så fort man stoppade ner handen. Visst kunde man ju mindre på den tiden och kanske hade jag för bråttom med Snuttan som hon hette eller så var det något konstigt med henne. Vilket som så är Ariel trevligare så nu ska jag bara komma på varför hon gör som hon gör.
Det sägs ju att honorna är mer revirhävdande så jag tänker mig att det kanske kan vara något sådant men jag ill ju ändå kunna ta i henne framöver. Fast jag får ha tålamod och här är det utan tvekan en liten guldtös som bestämmer!
Ariel har hittat en ny favoritplats , i min ena gummistövel om hon fick skulle hon helst av allt stanna kvar i den och bygga sig en litet fint bo.
Killarna tycker inte om att krypa genom saker, den enda passage de nyttjar är makaronkartongen men Ariel älskar att gömma sig i saker såå man får onekligen kolla var man har henne.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0