Hallojsan

Hejsan på er alla glada bloggläsare där ute som är vakna och ramlat in här. Idag så vaknade jag tidigt på grund av min hals som börjat göra ont igen. Kunde i varje fall inte somna om riktigt men det tror jag killarna blev glada för eftersom jag klav upp och städade åt dem. De fick varsin stund ute också, Timon i hallen och Stuart i buren. Passade på att rengöra åt Ariel också men hon gick tillbaka in i huset. Sedan när jag var klar så la jag mig igen och lyckades sova ett par timmar till ändå. När jag tog mig upp ur sängen var Ariel såklart vaken så då var det hennes tur att få vara ute ett tag.Det är verkligen full fart på tösen nu så man får passa henne hela tiden medan hon leker. För hon är så typiskt , på unghamstervis väldigt orädd när hon klättrar runt.
Ska jag..eller ska jag inte hoppa det är den svåra frågan men den här gången hann matte dit med bollen som jag kunde kliva in i och komma ner säkert. Lyckligtvis tycker hon om den så det går bra att fånga in henne i den då hon vistas på mindre bra ställen ibland. Visst skulle jag kunna spärra av ena vägen men samtidigt så måste hon ju få vara liten nyfiken unghamster också.
Fast nu skulle jag inte bara skriva om guldkornen idag var det tänkt. Nej mitt Sims 3 krånglade igår igen. Visserligen inte på något allvarligare vis men hästarna var osynliga. Läste mig fram på nätet och provade ett par saker innan jag hittade ett tips som fungerade. Får man detta problem så kan man prova med att spara ner familjen till biblioteket , radera den aktiva familjen och sedan flytta in familjen på nytt. På det viset lyckades jag rädda Erins häst som hon nyss fått och ska börja lära känna men också ett par till hushåll till där hästkrafterna är en lika självklar del. Varför felet uppstått vet jag inte, någon skrev att et kunde ha blivit fel på något man laddat ner men det är ju konstigt om det skulle hända bara sådär över en natt om man inte har spelat och det har fungerat bra innan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0