Hallojsan

Hejsan på er alla glada bloggläsare där ute. Ja hej till alla er som klickat er in hit av en eller annan, kanske okänd anledning. Vad pysslar ni med en dag som denna ? Själv så har jag hållit mig inne merparten av tiden då det varit riktigt ruskväder här. Det finns väder då man är glad att man slipper gå ut. Som idag då det både regnade och blåste. Nej det är långt ifrån någon väderlek man vill ge sig ut i. Så jag väntade tills det hade mjonat och regnet hade upphört. Tog på mig reflexerna och gick en kortare promenad så jag åtminstone skulle få lite luft. Det skadar ju aldrig men jag tror att jag ådragit mig katarr igen.Har i alla fall de symptomen men jag vet ju vad det är så det är bara att härda ut eländet. Rätt många går ju runt nu och snörvlar och har sig så det är ju inte ett dugg konstigt om man dragit på sig någonting igen. Annars spelar jag en hel del Sims 3 nu förutom att jag umgås med hamstrarna och hittar på småsaker mellan varven.

Planerade att göra en familj snobbar i Sims 3 men det gick inte riktigt som jag hade planerat. Här är familjen Hathaway. Från vänster är det lillan Lorraine, msmms Elisabeth, pappa Ralph och tonåringen Lily.
Pappa Ralph är kanske lite barnsligare än många andra vuxna..
Till sist fick de i alla fall ett nytt hus men innan man kommer igång ser det mer ut som en grå skokartong utan fönster och dörrar.
Men nu börjar det faktiskt likna ett hus.
Etage I: Finrum,Tvättrum,WC och kök med matplats
Etage II: Allrum, Kammare,WC och två mindre sovrum

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0