Ranchen

 
Jag brukar ju säga att jag inte ska skapa ännu en ny sim. Som vanligt slutar det ändå alltid med att jag gör det. Fast det beror ju också på vilka tankar jag har kring just den simmen som det ska bli i slutänden.
Vanligtvis börjar jag dock med namnet och sedan försöker jag utgå från en viss personlighet när jag formar dem. Det händer ju dock som ni säkert har sett att de har sina egna meningar. Fördrar dock att ha själbestämmandet på mellannivån så de har lite egna viljor i alla fall och inte helt blir marionetter. Nej det är de själva som formar sina liv, jag hjälper dem bara lite på traven.
Hur som helst kom jag fram till en sak häromdagen. Jag gillar ju hästar och har gjort små försök att börja på något tidigare. Fast jag har aldrig satsat fullt ut på att bygga en ranch så jag tänkte att jag skulle göra ett försök.
Här ser ni min senaste sim, fröken Connie McKay
Från början så byggde jag det här åt henne. Ville att hon skulle få ett unikt boende eftersom det passar bra in i Appaloosa Plains men jag var inte riktigt nöjd.
Plan A
Plan B
Så jag valde att bygga om det istället och nu ser det ut så här för tillfället. Som ni ser är det en hel del jobb kvar att göra men ett litet steg i taget så ska det nog bli riktigt fint och det är ju en sak att få ordning på huset.jag ska ju bygga stall med. Sedan ska hon väl få en liten trädgård också måste jag fixa till fönstren som försvann då jag inte hann spara innan det kraschade av någon anledning. Ibland blir jag så trött på Sims 3 , i alla fall när det där händer men man får väl lära sig att spara oftare helt enkelt.
Fixade den här bården med hjälp av Mönsterskaparverktyget , men gissa om det blev många ramsor på vägen. Till sist så har jag ändå lyckats lära mig att göra tapeter med bårder. Fast att jobba med det är mycket besvärligare än Homecrafter som fanns till Sims 2.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0