Mer pärlpyssel

Fick ju suget efter att lägga pärlplattor för några dagar sedan. Hämtade sakerna ute hos päronen där jag har en stor del saker kvar fortfarande. Hade lite tankar om vad jag ville försöka göra och än så länge har det blivit ett par-tre små projekt. Jag har ju som sagt alltid tillhört den där skapande skaran. Fast just indianpärlor man kanske pysslade mest med då man var liten. Visst har man suttit i perioder med syskonbarnen också men sedan ett par av dem blivit för stora och de andra inte riktigt har tålamodet att sitta still så länge så har det faktiskt inte blivit så mycket gjort. Nej det kanske var det faktumet som fick det att lossna så här. Dessutom så är det riktigt inspirerande att hitta alla dessa mönster på nätet! Fast det är ju inte helt enkelt att lägga dem utan det kräver en hel del envishet. Såklart man kan lägga fritt också men det är ju ändå kul att se när det faktiskt blir små tavlor eller snygga underlägg. Ja variationen på vad man kan använda dem till är faktiskt stor.
Hittade en provversion av ett program som förvandlar din egna bilder till mönster Laddade ner den och provade med en bild på Timon. När jag lagt efter mönstret så funderade jag nog ett tag på vad jag hade gett mig in på.Fast ett provmönster är ju alltid just det, ett prov.
Till sist så designade jag om det , bytte ut färgerna så jag skulle få det mer hamsterlikt och så här ser alltså slutresultatet ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0