Grått

Hejsan på er alla läsare av denna blogg och hej till alla er andra som bara råkat snubbla in här igen. Det har verkligen inte varit något toppenväder de senaste dagarna. Så promenaderna har uteblivit i takt med regnet. Fast jag har ju andra saker att göra inomhus med så det kanske inte gör något att jag skippar att gå ut ibland. Klart det är bra med motion men jag tror att det är väldigt lätt hänt att man hellre håller sig inne då det är dåligt väder. I alla fall om man absolut inte MÅSTE gå ut. Fast nu hade jag inte tänkt skriva om vädret idag vilket kanske ni kan gissa er till.
Nej jag tänkte istället skriva om Mini-Meeko. Ju mer jag lär känna honom desto mer övertygad är jag om att jag gjorde rätt som tog in honom i hushållet. Han bor just nu tillfälligt i f.d. leklådan och har fått ett för stort hus. Dock tycker han nog att det är perfekt eftersom han måste få in båda bjällerbollarna och toarullen i boet.
Så här gör han då man sitter i soffan på kvällen om han råkar vara vaken. Ja han vill komma upp och blir så desperat att han försöker klättra på plastväggarna. Fast jag vågar inte ta ut honom i hallen än utan jag vill att han blir lite bättre på att komma först. I går var första gången han frivilligt klättrade upp i handen för att sedan försöka ta sig upp via armen.
Maskrosblad är gott att mumsa i sig och varje morgon blir de bortskämda han och Timon. På tal om Timmy igår tror jag han blev sur på mig för att jag ställde in honom på toaletten så att jag skulle få sova. För vet ni vad hamstern gjorde då jag flyttade buren ?, jo han kastade sig mot gallret ett par gånger. Såklart blev jag orolig men han verkade okej efter utbrottet och idag har han varit sig själv. Han gillar alltså inte toan men så går det om man gnager på gallret så det smäller. Ändå hade han fått varit ute, men han har väl fått smak på friheten. Idag har han dock fått vara ute i både selen, hallen och suttit en stund i soffan. Så jag får se om han är mer belåten ikväll. Fast det är roligt att studera dem. Hur olika de kan vara som individer.På det stora hela så mår alltså jag och hamsterpojkarna bra och vi lär känna varandra med och mer.
 
           /Connie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0