Otroligt Stella!


 
Ni som brukar läsa här på bloggen vet ju att jag tycker om att spela Sims 3. Just därför så brukar jag också uppdatera er lite då och då om hur det går med de hushåll jag spelar mest. Det är alltid kul att läsa hur andra gör och man kan alltid få några tips av det. Hur som helst så har jag en familj jag spelat med på sistone. Nämligen familjen Williams. Från början var det pappa Donald, mamma X , deras två flickor Stella & Liberty och adoptivtösen Miranda som bodde ihop. Historien tog sin början med att föräldrarna gled isär och barnen valde att bo med sin pappa alla tre. Mamman flyttade ihop med sin nya killw men var de tagit vägen sedan vet jag inte. Den grenen i familjeträdet har i alla fall på något mystiskt sätt försvunnit. Nåja den senaste händelsen på grenen som är kvar är att Stella fått en liten tös själv. Så nu har alltså Donald blivit morfar. Detta samtidigt som han och hans nya fru också har en liten i sitt hushåll. Verkar det komplicerat ? Nej jag lovar att egentligen är det inte alls det. I själva verket så tror jag att det var meningen ända från början att Stellla skulle vara först att bilda familj av de tre  töserna även om det verkade vara som om Liberyt och Hank låg närmare till det. Fast så träffade ju Stella Kyle till sist och de kan verkligen inte ta händerna från varandra.
Att äta kryddstarka saker är tydligen igen bra idé alls , i alla fall inte om mn heter Stella Williams.
Som vanligt kan man tjäna ihop en hel del simdaler på att göra uppdrag på resorna.
Från början trodde jag att Stella skulle satsa på ett säkert kort och ta jobb som designer, men tji fick jag när hon ville bli  ghostbuster istället.
Till sist sedan hon hade träffat Kyle så hade hon äntligen råd att köpa sin drömbostad.
Smekmånaden tillbringades med fiske i Kina.
Innan det blev dags för nästa stora händelse för både Kyle och Stella.
Fast jag tycker att det verkar som de båda trivs i sin nya roll, som föräldrar åt lilla Cheyenne.
Till och med morfar Donald verkar stolt över det lilla underverket.
En del jobb återstår med huset som de fått bygga ut lite och det är några saker kvar att fixa med gården fast jag tror verkligen att de trivs med situationen just nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0