Nu ska ni få höra

Nu ska ni få höra vad Liberty har haft för sig idag. Vissa kanske skulle säga att hon har svårt för att bestämma sig och det kan delvis vara sant. Åtminstone när det gäller hennes val av pojkvänner. För sedan hon och Hank bröt upp har det inte gått så bra. Visst har hon haft lätt för att bli kär men det har inte blivit mer än så. När de kommit en bit i vänskapen börjar hon att förolämpa dem utan att jag gör något. Så det är verkligen inte lätt att hitta någon som har tålamod med henne, faktiskt inte alls. Nej jag hade därför bestämt att hon skulle få bo själv ett tag och ta hand om gården men framför allt dottern April.
För att hon inte skulle bli helt bindgalen av att vara hemma skickade jag iväg henne på en liten resa till Frankrike igen. Mellan uppdragen passade hon på att roa sig lite genom att tricksa med fotbollen inomhus.
Hon hittade en del spännande omgivningar.
Fast ibland borde hon kanske vara mer försiktig.
En okänd sim som hon träffade var inte alls trevlig, han gav henne en örfil också började de slåss.
Plötsligt dök Hank upp hemma hos henne igen utan att han var bjuden, men de hittade snabbt en bra rytmn och började spela juice-pong.
Medan han var på besök passade han på att gulla lite med April och det var kanske det som fick Liberty att omvärdera läget.
För nu är det de två tillsammans igen och förhållandet har faktiskt aldrig varit bättre utan Hank hjälper henne verkligen med allt.
Så här ser alltså den ombyggda gården ut.
Tyvärr så regnade det så bilderna blev inte så bra men de har adopterat en häst på prov. Hon heter Fleur och behövde ett ställe där hon kunde få stanna resten av livet. Det passar fint att hon är åldring för då får de chansen att lära sig saker via henne, samtidigt som hon kanske har tålamod med alla eventuella misstag som de lär göra. Liberty tycker ju att den praktiska biten är kul, men hon är kanske inte den som gillar teorin. Så vi får se men tanken är att hon ska tränas &tävlas lite så de får erfarenhet innan de ger sig i kast med en till.Fleur är den isabellfärgade, enhörningen sprang hon på en kväll då hon var ute på en motionsrunda.

Kommentarer
Postat av: Emilia Trennsby

Sjuuukt fin blogg;)

2015-03-26 @ 21:29:29
URL: http://emiliatrennsby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0