Moffsan!

Moff på er alla små glada medhamstrar där ute. Nu har det blivit dags för allas er El Meekodini att komma med en liten uppdatering om läget igen. Ni kanske undrar hur världens mest fantastiska lilla jag mår ?
Det var ju ett tag sedan matte lät mig låna tangentbordet. Men nu är jag vaken för en stund åtminstone. Jag mår i alla fall finemang. Har haft det så lugnt och skönt idag eftersom matte varit på vift och upptagen med annat. Nog för att hon brukar lämna mig över helgerna oftast , men hon skulle visst på någon utställning hörde jag rykten om så då blir hon kvar hos mig :). Jag kanske ska passa på att tigga åt mig någon extra godbit när jag har chansen. Hon vägrar ändå att öppna dörren till skåpet i hallen där hon har alla godsakerna när jag sitter utanför och tydligt visar vad jag vill ha. Hur kan man ha hjärta till det ?
Jag är mycket noga med att spånen ska ligga rätt i min bädd. Städar matte i den övriga delen av buren måste jag genast ut , dra in nytt spån och ställa allt till rätta igen. Det ska ligga på milimetern rätt helst innan jag kan vara nöjd och sova igen.
Ibland blir matte lite väl närgången och leker paparazzi, men jag har alltid stenkoll på vad hon gör.
Tro inte att jag bara ligger i soffan och myser. Ibland måste jag hårdträna för att komma i form till Hamster-OS. Det har ni väl hört talas om ändå ?
Nej nu har det blivit hög tid för mig att krypa tillbaka in i huset och rulla ihop mig till ren boll. Inte heller hittade jag några dammråttor i mattes hallmatta ikväll heller vilken otur man har ibland!/Ciao El Meekodini
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0