Tjenamoss!

Hejsan på er alla bloggläsare. Idag får man verkligen akta sig då man går ut. Akta sig så man inte blåser iväg. Solen skiner bitvis men annars är det grått och mulet. Kan vara delvis därför som det är svårt att hitta någon motivation. Fast man får ändå försöka att ta sig ut. För ibland finns det saker man måste göra ändå, som att handla. Nu tänkte jag dock inte avhandla de ämnena idag. Nej jag tänkte berätta lite hur det går med hamstarna. Det var ju ett tag sedan jag skrev något om gossarna här nu. Timon mår bra fast han tycker det är konstigt med Meeko II. Hur jag märker att Timmy vet att en till hamster har flyttat in ? Jo han sitter ute och lyssnar mer då de båda är vakna. Dessutom så markerar han mer i hallen. Inget kissande men han gnider sig mot saker för att visa att det är hans territorium men de får ju turas om att vara ute och ska såklart inte träffas. Hur det går med lillen ? Jo vi gör hela tiden framsteg och han har börjat få vara ute i hallen och han har dessutom också suttit i soffan. Klart jag får hela tiden vara beredd på att han hittar på saker men jag har blivit mer vaksam också och bättre på att läsa av dem.
Lilla Meeko II undersöker intressant kartong.
Lillen i närbild. Här ser man mer tydligt att han faktiskt är cremefärgad och vit.
Tunnlar är roliga!
Hmmmm ...
Vad luktar det här ?
Timon undersöker korgen som jag egentligen hde tänkt för mina promarkerpennor, men nu har den blivit en hamsterleksak istället.
Timon tycker om det nya lekhuset. Lilla Meeko II har inte slappnat av i hallen ännu utan han doftmarkerar mer men har börjat kolla in sakerna lite också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0