Hejsan på er allihopa

Hejsan på er alla bloggläsare. Då var jag tillbaka efter ett par dagars uppehåll igen. Nej jag har inte försvunnit helt om ni trodde det. Fast det har varit lite sisådär väder här på sistone men det är ju bra för växtligheten och det rensar ju luften på pollen. Det är väl så man får försöka se på regnet. Annars kan man ju också säga att jag har gått och blivit insnöad. Hade ju bara hört talas om den här TV-serien förut men såg att den fanns på swefilmer och bestämde mig för att prova då jag hör mycket gott om den sidan. Undrar ni vilken serie jag pratar om ? För er som inte hört talas om den ännu så heter den Orphan Black. På ett sätt är den riktigt skrämmande men samtidigt är den så väldigt välgjord att den blir riktigt bra. Undrar verkligen varför ingen svensk kanal har köpt in den utan istället väljer de flesta att visa halvdanna serier som är inne på sina sista säsonger. Intet ont om Revenge eller Once Upon A Time men det känns som mång andra serier har fastnat och står och stampar på en och samma punkt. Det kan i längden bli väldigt tråkigt. Det är klart att det kan vara jag som är kräsen och van att se bra brittiska serier eller bra australiensiska ungdomvarianter med men jag tror att man i regel vinner på att inte veva på allt för länge med samma spår i alla fall. Sedan så förlorar man på en annan sak och det är att skriva ut vissa karaktärer som kanske varit viktiga för hela seriens handling. Visst kan man acceptera att det sker en del förändringar , precis som man får göra i livet men när de strök Ziva från Navy CSI tappade jag intresset för den totalt, det blir helt enkelt inte samma sak utan henne. Bäst tycker jag att serier som bara har 2-3 säsonger istället kan vara.För dessa hinner i regel inte tappa handlingen allt för mycket utan själva kärnan finns ändå kvar.
Nej nu kanske jag har pratat nog om TV för idag. Somliga kanske undrar hur mina guldgossar mår och läget med dem är bara fint. Timon har börjat vara vaken lite på morgonen nu så då hinner jag umgås med honom också. Meeko II har skaffat sig sällskap i huset. Nej han har inte fått en levande kompis, han har roat sig med att dra in alla sina leksaker istället så att han knappt får plats där själv. Meeko gjorde ju likadant så nog passar namnet på lillapan som jag kallar honom. men den där listan med smeknamn blir snabbt längre.
Ni förstår varför jag tror att han är hälften apa minst ? På två sekunder kutar han till skohyllan och klättrar högst upp.
Man får ständigt kolla honom så att han inte trillar ner över någon kant.
Eller försöker leta någon annan smart flyktväg ut.
Sedan är mina skor intressanta att studera, i synnerhet conversen.
Meeko II leker kurragömma
Timon är mer av slaget som kan sitta och mysa i soffan.
Han är så lugn numera att han kan sitta och putsa sig på filten.
 
Den nya lekhagen var däremot inget bra påfund enlig någon av dem. Timon stannade visserligen kvar men han blev uttråkad efter en stund.Fast det är klart det ska ju in mer leksaker i den då de får ha den på semestern och den behövs om de ska få komma ut under övervakning.
Fast det är frågan det. Timmy får nog komma ut men lillen klättrade såklart över gallret på en gång så han behöver nog bli lite större först innan han får snusa i spenaten. Men leka inomhus kan man såklart få göra så länge matte är med och har kontroll på vilddjuret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0