Hejsan

Hejsan på er alla och god kväll. De här senaste dagarna har det inte hänt så mycket här på hemmafronten. Har mestadels bara tagit det lugnt och plockat undan en del bland alla saker man har liggandes. Kommit fram till att det är riktigt skönt att ha lyckats ställa ner större delen av kartongerna i förrådet. Visst kan man behöva en ibland men det är ju onödigt mycket plats de tar upp och kartonger är något som är väldigt lätt att samla på sig. Nu ser det i alla fall bättre ut här uppe och det är ett framsteg. Egentligen trivs jag bättre i organiserat kaos men det är aldrig fel att få städa ordentligt någon gång om året heller. Dessutom har jag ju hittat igen lite prylar som jag hade snudd på glömt bort. Så det går att göra intressanta fynd då man röjer. Fast jag har några lådor kvar att sortera ...men det får bli ett senare projekt. Sedan så socialiserar jag grabbarna. Timon har inte gjort något mer lyckat försök att rymma sedan jag ordnade till brädan där han hade tagit sig ut men han går dit varje gång och kollar om han ska kunna klämma sig ut genom springan. Påhittiga killen!
Men han har ju fått namn efter en viss surikat så då kanske det bara är naturligt att man måste göra sina försök. MiniMeeo är det full far på då han är vaken. Han går i taket och nu fantiserar jag inte, det är hans sätt att motionera då han inte får vara ute i hallen, sitta i soffan eller springa omkring i bollen.
Tror han tänker söka till nästa omgång av gladiatorerna. Fast det är hans sätt att motionera. Han är ju inte mogen för att få sitt hjul än. Visst tycker han att hjulet är roligt att springa i men han blir för stressad av det ännu och somnar nära på i sandbadet sedan han kutat klart. Då får han hellre roa sig med andra saker så länge.
Sedan har de båda två fått kvistar från äppelträd men nej de är inte så intresserade av att gnaga på dem ändå. Nej gallret är festligare om man får komma ut.
 
Man måste börja träna i tid...
Hallen är superkul att få springa i.
Timon har blivit huskontrollant
Ibland måste man ta en paus i inventeringen och putsa sig själv.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0