Hejsan på er!

Hallojsan på er alla människor där ute som av någon anledning råkat ramla in här. Trevligt att ni väljer att läsa just min blogg. Egentligen så borde jag ju ligga och vila eftersom förkylningsymptomen fortfarande är kvar. Fast jag tänkr bara ge det över helgen. Har inget hänt då får det bli ett samtal till vårdcentralen för det är väldigt drygt& jobbigt att behöva dras med det här så länge. Dessutom så känns det fortfarande bäst för snuvan om jag kan sitta uppe även om jag inte har så mycket ork i kroppen just nu. Börjar kanske få tillbaka lite bitvis men då har jag ju de där andra sakerna att dras med också som är desto svårare att bli kvitt som det verkar. Nåja nog om detta. Nu ska ni få träffa min senaste sim Tara igen.
Hon tyckte att datorn hemma var i behov av en översyn. Alltså tog hon fram skruvmejlsen och överklockade den. Om reslutatet blev bra ?, grafiken blev i alla fall vassare men jag tror inte den blev så mycket snabbare,
När hon var på utflykt träffade hon på den är söta lilla vovven som heter Calypso. De två trivdes så bra ihop att han fick hälsa på hos henne och nu har hon adopterat en av hans valpar. Dessutom så visade det sig att hon trivs bra ihop med hans ena ägare också men jag tänker låta henne rota sig mer på stället först och hon har en hel del kvar att göra på sitt hus.
Sådär då har jag byggt om huset med en grund under.
Fast om man tittar in tycker jag det verkar som den här versionen av huset är mycket mer rymligt än vad den gamla var. Undrar hur det kan ha gått till för jag gick ju efter måtten som var. Nåja det skadar inte att hon har fått lite mer plats.
Sedan tycker jag att det börjar se riktigt hemtrevligt ut på gården. Visst återstår det mycket jobb fortfarande men det börjar arta sig helt klart. Håller just nu på att fundera på vad mer hon ska få när hon tjänat ihop nog med simdaler. Endera kommer hon att få en större trädgård och en pool, eller om hon ska få skaffa häst och bygga stall. Fast det är lite roligt, hade ju inte tänkt mig henne som någon djurmänniska från början men nu lutar det åt att hon tycker om dem i alla fall. Härpå bilden ser ni hennes hund Sting, ja den lilla pricken där med den gröna konen ovanför. Han råkade befinna sig ute just då. Jag lovar ni ska få se honom på närmare håll också.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0