SLUTA!

Nej jag tänker inte sluta på MSP. Inte ännu i alla fall. Anledningen till att jag dock valt det om rubrik på dagens lilla text är att det finns personer som beter sig på ett visst sätt då de går runt i chatrummen som finns på sidan. En del är bara taskiga och försöker häva ur sig en del kränkande ord. Ni som tycker att censuren med hashtags istället för svordommar och liknande är barnslig. vill ni att någon beter sig så mot er ? Nej just det jag skulle inte tro det. Sedan finns det också en kategori som går runt och beter sig på ett annat sätt som jag också finner otrevligt. Den kategorin består av de som kan slänga ur sig vissa uttryck. Till exempel kan de säga åt någon att sluta med något, fast de säger inte vilken person de menade det utan svarar något i stil med: bry dig inte.Inte konstigt då om det blir missförstånd och förvecklingar, man borde väl åtminstone kunna säga vem man pratar med. Sedan har jag sett vissa fall med folk som skriver:Sluta stå på mig.
När man passerar framför dem. Hela Moviesarplanets chatrumsystem är liksom uppbyggt på det sättet. Så det finns inget att göra åt problemet när man ska passera folk. Därför kan jag tycka att det är väldigt överdrivet att bry sig om en sådan sak. Lite kan man ju faktiskt släppa och man behöver inte reagera på allt. Det gör inte jag heller. Fast en del tycker att jag leker polis, det har jag fått höra. Kanske väljer jag istället att se det lite som en komplimang för trots att sidan ska vara för äldrarna 9-15 och har väldigt ydliga regler ser jag periodvis mycket innehåll som inte alls borde finnas på sidan. Är man dessutom lite äldre borde man kunna förstå varför man måste anpassa språket efter de som är yngre och också spelar. Vill ma prata om annat kan man ta det privat, ellet ännu hellre på någon annan sida som är mer lämpad för sådant språk.
Nej nu har jag verkligen klagat färdigt för idag känns det som men för att avsluta det hela så skyndar jag mig att tillägga att inte ens artisterna verkade så speciellt roade av Flippas så kalalde skämt på Melodifestivalen i Lördags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0