Bernadette Lewis

 
Jag brukar ju säga att jag inte ska göra en till sim utan försöka jobba med de jag har. Det börjar ju bli några stycken nu som var och en är indivder på sitt sätt. Även om jag funderar om man kan kalla dem för det då de befinner sig i ett spel känns det mest som de är personer ändå. Kanske är det ett tecken på att man spelar lite för mycket eller nej jag vet inte men det är snabbt att timmarna flyger iväg då man har roligt. Hur som helst så hade jag en idé´som jag utgick ifrån och till sist var hon kalr fröken Lewis som älskar tt laga mat. Hon kanske inte tycker att den praktiska biten är så roande men väl teorin.
Bland de första att välkomna henne till kvarteret var denna lilla tvättbjörn som ville se vad hon hade i soporna.
Sedan är det ju klart att diskhon ska gå sönder också bland de första saker som händer :/. Nåja det är bara att försöka laga den.
Här är resurangen där hon jobbar till vardags. Sedan hade hon tur att träffa Odin på arbetet. Att han är hennes chef verkar inte vara några problem, tvärtom. De delar ansvaret för hemmet och ser till att hjälpa och stötta varandra.
Det har varit en del jobb med huset, fortfarande återstår en del som ni ser med de kvarvarande väggarna på det gamla. Dessutom så funderar jag på var de ska ha garaget och om de ska få ett stall eller en större trädgård istället men tomten blev verkligen mycket rymligare då jag gjorde så här.
Fast allra först går planerna med att starta ett eget hotell. Det är under uppbyggnad men det se minst sagt lovande ut det också. Bara de får in mer pengar i hushållskassan kan det nog bli riktigt fin där också. Ingen av dem tycks vilja ha barn heller , åtmnistonr inte Odin så då passar det bra att de får ha en massa andra järn i elden istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0