Hallojsan!

Halloj hejsan på er alla trevliga bloggläsare där ute som råkat ramla in här. Ja hej även till er som brukar följa den här bloggen och regelbundet läser det inlägg jag gör. Har ju förvarnat er förut om att ibland blir det mer att jag skriver lite sporadiskt som jag känner för det av olika anledningar. Den senaste tiden har jag inte alls haft någon lust att skriva men jag har gjort en del andra kreativa saker istället. Jag tycker ju om att rita, skriva,läsa bland annat när jag inte vilar i soffan framför TVn och försöker bli kvitt förkylningen eller vad det är jag har dragit på mig eller så umgås jag ju med mina guldkorn en hel del. För som ni kanske vet har jag inte mindre än tre guldhamstrar inneboendes numera. Så då går det ju åt en hel del tid till dem men ni som känner mig vet ju att jag älskar djur och har ett väldigt stort hjärta när det gäller dem. Så länge det inte handlar om silverfiskar och andra otäcka kryp förstås De får gärna vara ifred även för min del. Visst fyller de kanske någon funktion i kretsloppet men de är i alla fall obehagliga att råka på. Sedan spelar jag ju en hel del Sims 3 som alltid, jag är faktiskt inne i en period av spelsug just nu. Så därför hänger jag en hel del med mina karaktärer där. Bland annat familjerna Jones. Ja de är två systrar som har varsitt hushåll numera även om de bodde tillsammans till att börja med. För att göra det hela ännu mer invecklat så blev storasyster störtkär i lillasysterns karl. Eftersom de egentligen passade ännu bättre ihop lät jag dem själv bestämma hur de ville ha det. Så nu består den ena familjen av pappa Youssef, mamma Claire, deras lilla tös Callie också bor Claires dotter från ett tidigare äktenskap med dem, Cassandra heter hon.
Det andra hushållet Jones består av lillasystern från första famljen, alltså hon som blev lämnad av sin make. Connie heter hon och bor numera på en gård med sina två hästar Castaway och Sensefull Bliss som hon har adopterat.
Fick bygga om huset lite då Youssef flyttade in och Callie föddes men här bo alltså Claire tillsammans med sin familj.
Här bor alltså Connie tillsammans med sina två hästar. Hon är en fullfjädrad konstnär men drömmer om att bli jockey.
Castaway till vänster köpte hon på ridcentret och tillsammans börjar de få lite framgångar på tävlingsbanorna. Bliss till höger är en korsning som hon adopterade från byrån för djuradoptioner och vi får väl se vad det blir av henne till sist men hon har trevliga egenskaper så det var därför Connie valde ut just henne.
Ja och är ni nyfikna hur det går med mitt lilla tillskott som flyttade in i September så går det framåt med stora steg.
Idag skulle jag beskriva Ariel som en pigg och glad liten hamstertjej med STOR aptit på livet men det är viktigt att allt sker på hennes villkor. Allra roligast är det då man lyckas ta sig ner på andra sidan brädan till mattes stora förtret ..men hitills har hon ju gått att få tag på till sist guldtjejen även om jag tror matte får lägga till professionell guldhamsterinfångare snart
Med nyvunnen aptit på livet vågar man mycket.
Allting ska utforskas , så också mattes gummistövlar
Vad tror ni går sockar att äta ?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annsoh

Fina bilder! :D

2015-12-17 @ 17:21:00
URL: http://annsoh.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0