Hallojsan på er!

 
 
Hejsan på er alla glada bloggläsare där ute som av en eller annan anledning råkat , eller brukar klicka er in hit. Just nu har det kanske inte hänt så mycket här på ett tag. Så kan det bli eftersom jag inte tycker jag haft något att förtälla er helt enkelt och dessutom är jag förkyld igen.Ja precis som det brukar vara den här tiden på året. Något ska man väl i alla fall vara bra på men man blir lite trött på att vara sjuk samma period jämt och ständigt. Fast det är väl lättare att det blir så om man suger åt sig som en tvättsvamp. Då räcker det med att man går på stan för att man ska få med sig någon bacill hem. Så just nu är det så mycket vila som möjligt som gäller. Därför sitter jag inte speciellt mycket här vid skärmen heller utan jag ligger mest i soffan och ser på tv när jag inte sover.Hoppas ju på att vara kurant igen till Lucia men vi får se hur det går med den saken, hoppas kan man ju alltid göra. Och nej de verka inte spela någon roll hur jag än bär mig åt, en visstidpunkt på året blir jag tydligen ändå alltid förkyld. Men nu ska vi inte gräva ner oss helt i berget av näsdukar, nej det finns ju alltid de som har det värre. Nej man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen ändå och orka vara igång när man kan. Ni kanske undrar hur mina guldkorn mår ? Alltså för er som inte vet har jag tre guldhamstrar inneboendes och jo de mår toppen trots att de får begränsat umgänge med matte just nu men jag vill ju inte riskera att de också ska bli sjuka. Jag kanske oroar mig i onödan med men det känns säkrare att göra så då det är en lite kraftigare förkylning jag har. Imorse hade den ena av mina två hanar lyckats med att välta sitt hus så jag fick lov att ställa det på rätt köl åt honom igen. Han hade nog försökt att imponera på min hona som brunstade men det har han inget för, för det blir inga ungar än på ett tag även om det finns i planeringen när min andra hane lämnar oss. Han är ju äldre..riktigt hur gammal vet jag faktiskt inte. De sa 4-6 månader då jag köpte honom i april men jag tror han snarare är närmare två år än ett. För han har blivit lite mer stel, sover mer och dricker mer nu. Lyckades ju lista ut att hjulet inte var så bra och det var nog en bidragande orsak till att han hade tappat hår på ryggen men annars så tycker jag faktiskt att han är mer tunnhårig med Så jag är glad för varje dag jag får ha Timonmannnen. man får ju vara det då man har de små liven hos sig. Det är väl nackdelen med dem att de inte blir så gamla, fast det vet man ju om från början ändå så hinner man ju fästa sig väldigt vid var och en av dem.
Matte ska fota överallt, man får inte ens putsa sig ifred ju. Skohyllan är verkligen en favoritplats för dem och än så länga kommer Timon upp på den.
Bildbevis på hur nyfiken Ariel har blivit sedan hon flyttade in. Hon gör hela tiden framsteg, notera svansföringen, den högsta graden av koncentration hos en guldhamster.
Så här går det då jag försöker fota Stuarts fina öron..inte alls men ni kanske noterar längden på det som står rakt ut. Ibland funderar jag på om han har något annat än hamster i sig, men han är så bedårande söt.

Kommentarer
Postat av: Eleonora Adriana ♥

Så söta!

2015-12-08 @ 14:54:38
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0