Hallojsan på er!

Hejsan alla ni bloggläsare där ute i vintermörkret. För jag får ju kanske skriva att det är mörkt idag också. Nej det ser inte ut som det blir någon vit jul. Åtminstone inte på marken eftersom det mesta av snön som kom har försvunnit och förvandlats till slask. Temperaturen håller sig också vid nollgradigt eller strax över. Sådär så att den nederbörd som kommer mer antar formen av droppar istället för flingor. Fast nu kanske vi ska låta bli att gräva oss allt för djupt ner i den tråkiga väderleken. Igår var jag glad över att åtminstone stadsbussarna gick som vanligt så jag kunde ta mig ut till föräldrarna men det blev ändå ett längre stopp vid en skola efter vägen så jag såg en del av kaoset. Kaoset med barn som hade haft julavslutning och vars buss inte skulle komma eller var kraftigt försenad. Det var bilar och taxibilar lite överallt också bussen mitt i allt. Fast nu skulle vi ju inte göra en djupdykning ner i slasket,
Ne annars så tog jag det mest bara lugnt igår. Försökte hjälpa pappa lite med nätverket hos dem som krånglar , eller borde jag muttra över en strulande router. Glad att jag slipper ha en sådan tingest här hemma men jag tror vi åtminstone lyckades lokalisera problemet. Sedan var systers barn, eller ja i alla fall två av dem förkylda så de kom inte på besök som vanligt utan jag ägnade några timmar åt att rita eftersom jag hade tagit med mig lite saker för det. Det blev inte mindre än två verk som är under skapandeprocessen just nu. Dessutom tog jag med mig en teckning jag hade gjort här hemma för att bättra på den med oljepastellkritorna som finns i min gamla målarlåda. Ja ibland kan det vara bra att hitta sådana saker!
Nu kan snön få komma tycker jag.
Så här fin blev teckningen sedan jag tog och bättrade på färgerna med oljepastell.I grunden har jag dock använt färgpennor som jag oftast gör då jag färglägger mina teckningar.
Annars så har jag börjat dagen idag med lite hamstermys med guldkornen precis som vanligt också måste jag försöka ta mig neröver och inhandla ett par saker jag märkte var slut.Fast jag måste få passa på att säga en sak igen...den som säger att guldhamstrar är tråkiga husdjur har nog aldrig tagit sig tid att lära känna en närmare eller så kan de få komma och hälsa på hos mig, för här händer det alltid något när de är vakna!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0