Hejsan!

God eftermiddag på er alla bloggläsare där ute. Ja hej både till er som regelbundet läser och till er som nyligen råkat ramla in här av någon anledning. Idag , Söndag så har jag ingenting särskilt för mig faktiskt utan jag har mestadels tagit det lugnt hemmavid.Var ute på en kort promenad bara men jag har i alla fall varit ut och hämtat luft. Sedan har jag tillbringat tiden med att pyssla med ett kul projekt som jag påbörjat då jag fick sådan inspiration då jag ramlade över en bra video på youtube. Ja tänk så det kan bli ibland. Visserligen har jag ju haft de här tankebanorna förut och gjort några mindre lyckade försök. Nu har jag dock fått en bra grund att börja från. Sedan blir det ju alltid olika beroende på vilken stil man gillar och det går alltid att slipa på detaljer men att bara komma igång är en början.
Så här ser alltså början  till stallet ut. Har inte bestämt mig om det blir med fyra eller sex boxar än, får helt enkelt se hur långt pinnarna räcker då det egentligen bara var tänkt att jag skulle bygga en provvariant först.Det märks i alla fall och lite beror det också på om jag kan hitta en lämplig kartongplatta att ha som botten eller om jag faktiskt ska kika på vad tunna plywoodskivor kan kosta. Mest störande fann jag att det var då en del av glasspinnarna var felbockade och skeva så att jag inte alls kunde använda dem. Vet inte hur många jag fick sortera ut och slänga! Endera var de sneda, klyvna eller böjda..så visst ska man ha tålamod då man ger sig på ett sådant här projekt.Dock så är det bra att ha visioner och jag har en del tankar redan nu om hur det kommer att se ut då det väl blir färdigt!
Så här ser det alltså ut efter att man har pysslat, som ett bombnedslag.Glad att jag åtminstone valde att limma ihop med ett trälim som är vattenlösligt så det går bort om det hamnar på fel ställe.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0