Hejsan på er alla!

Hej på er alla läsare där ute. Ja hej till alla er som av någon okänd anledning ramlat in här. Ja såklart även till er som brukar kolla in här för att se om det har hänt något nytt. Idag så är det grått och regnigt ute. det ska faktiskt eventuellt också komma åska. Fast då är jag glad som bor i stan och brukar kunna sitta vid datorn ändå. Även om det åskar. Det kan verka lite mindre klokt men det finns bra åskledare och många höga hus så risken att blixten slår ner är liten. Hos mina päron som bor i villa har jag däremot varit med om att blixten slog ner utanför rummet där datorn står. Poff sa det , en ljusboll for genom kontakten och så var det moderkortet grillat. Så när jag är hos dem tar jag absolut inga risker utan då det drar ihop sig åker kontakterna ut. Dessutom så behövs det här regnet verkligen om det nu kommer efter den senaste tidens värmebölja som varit. Tänkte dock hålla mig inomhus idag eftersom jag känner av förkylning lite igen. Typiskt men det är ju höst och i regel brukar jag alltid suga åt mig åtminstone en omgång som en tvättsvamp. Fast nu ska vi inte gräva ner oss bacillvärlden. Nej jag tänkte bjussa på lite bilder på en viss liten Stuart istället. Han har full show varje kväll och nog vet Timon att det numera bor en till hamster här för ibland sätter han sig på bakbenen i buren och bara lyssnar på när "Lillrumpan"har oljud för sig.
Stuart tyckte om att få glass, den första glufsade han i sig helt och hållet. Det är glassen till vänster och Stuart till höger.
Han är verkligen nyfiken den lilla guldgossen.
Tittut säger Stuart!
Mums, mus , kallt och gott med yoghurtglass när det är varmt, fast den andra var man lite mer tveksam till.
Den bästa leksaken är helt klart gamla kartonger.
Tro vad som finns där uppe ?
Det är av den här anledningen man ständigt måste ha uppsyn på lilla hamstern när han är ute. Han klättarar visserligen mindre i buren nu sedan han har fått hjulet men när han är ute i hallen då sätter han igång att leka bergsbestigare.

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Söt :D

2015-08-26 @ 10:07:46
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0