Hejsan hoppsan!

Hejsan på er alla glada bloggläsare där ute. Jo hej till alla er som av någon okänd anledning råkat snubbla in här. För skaran som brukar läsa mina inlägg är inte stor men ni är trots allt några tappra nätsurfare. Nu har det alltså gått en vecka utan uppdatering om läget igen. Fast det är ju som jag tidigare har nämnt inte ovanligt alls att det blir så sommartid. Inte då man brukar skriva rätt flitigt annars. Då ärr det rätt skönt att få ett break ibland och bara ta det lugnt. Som igår kväll..eller jag kanske borde skriva natt eftersom klockan var närmare elva innan systerdottern och jag var tillbaka efter en härlig skogspromenad. Visst är det kanske lite läskigt att ge sig ut vid den tiden men samtidigt är det så skönt eftersom man riktigt kan få höra lugnet och ta på tystnaden. Vi gick och pratade, såg ett par märkliga skattletare, transpår och en spillkråka som flög iväg då vi kom gåendes efter vägen och nog tänkte man kanske en extra gång på att prata vid minnet av björnspåren som pappa och jag upptäckte i området i påskas. På tal om djur så mår hamstrarna utmärkt båda två. Stuart har fått börja prova att ha hjulet inne kortare stunder i buren nu. Dessutom så har han lärt sig stänga för öppningarna på huset ordentligt, med både leksaksbollarna och massor av spån. Det är äkta guldhamstertakter det! Timon blev överlycklig tidigare idag då han fick en ny kräcker , den gamla var slut och han kunde inte låta bli att ta med sig några bitar in i skafferiet. Sedan lyckas de ju alltid se sådär oskyldiga ut då de har kindpåsarna fulla! Stuart försöker ofta göra så för att få lite extra godis..den lilla rackaren. Annars så är läget alltså bara lugnt. Har ju Simmat runt en hel del i sommar och ritat lite. Har ju även ett större projekt kvar men även det går framåt, bit för bit så kanske..kanske att jag ska vara klar med det innan jul men jag har ju lärt mig att ha tålamod med mitt skapande och att inte försöka stressa fram något halvdant!
Visst kan det fungera för mig ibland att faktiskt planera in vad jag ska teckna med men oftast blir det bara pannkaka då jag försöker med det. Vet inte varför det går så, men det kanske är någon form av prestationsångest som sätter in och den kan man ju helst klara sig utan!
Vidare kanske jag inte borde ta upp det här men det känns som att många bara klagar på vädret nuförtiden, kanske skulle det ha varit fint med att få ett par dagars solsken till men samtidigt så är det ju inte roligt heller på de platser där solen ständigt tycks skina och torkan förstör grödorna så både människor och djur får svälta. Nej då är jag faktiskt löjligt tacksam över att vi får ha alla fyra årstiderna och att vi kan få förmånen att se de vackra växlingarna mellan dem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0