Halloj!

Hejsan och god dag på er alla ni läsare som tittar förbi här. Idag har dagen börjat lite småsegt än så länge. Började egentligen känna av snuvan redan igår kväll men då ignorerade jag den och tänkte inte mer på det. Tidigare kändes allt bra men så blev tvärsnuvig imorse igen och det gör ont i halsen samt att jag har hostat. Nej hösten är helt klart ingen rolig period för mig men det är och andra sidan inte våren heller eller sommaren då det är för varmt. Fast nu ska vi inte klaga utan vi ska återgå till att vara positiva av oss för det underlättar alltid om man kan försöka behålla en optimistisk syn på saker. Fast ibland är det ju verkligen lättare sagt än gjort.I alla fall så pysslar jag på lite här hemma med en del saker. Trodde jag hade förstört min sax helt då jag klippte glasspinnar till ett golv men tjiho jag tror att jag lyckades limma ihop den igen med hjälp av lite superlim. Tur att brottytorna var raka. Dock kanske jag ska ta det lite lugnare med den framöver. Måste ändå vänta på att blåsorna jag fick på strategiska ställen på händerna ska läka ut först. Så det får bli lite mindre träjobb helt enkelt så länge och mer av annat istället. Som att spela Sims 3. Riktigt kul att komma hem och återupptäcka karaktärerna man har här. En av dem har dock gett mig vissa problem.
Nog för att jag gillade Connies hus men det kändes inte riktigt som det var hennes stil ändå. Eller jo själva stilen var nog bra men placeringen på tomten var inte bra.
Hittade det här lilla huset bredvid så hon fick köpa det istället. Planritningen var bra från början, men jag kände ändå att den behövde ändras en del.
Problemet var bara att när jag var klar är inte huset den lilla stuga jag vill att hon ska bo i längre.
Jag gillar ju egentligen planlösningen både här på plan ett
Och på plan två men det känns inte som att det är hon heller..så vad ska jag göra , det är ju frågan..men det blir väl att bygga om igen,. Det svåra med att få det litet är att simmarna minst måste ha två rutor för att kunna gå och stå på. Dessutom måste jag klura hur man bygger en L formad trappa utan att fuska om det alls går, för fusk kan ju ställa till så att allt blir galet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0