Det blir sällan..

Det blir sällan som man har tänkt sig, det är ju något som jag borde vara mycket väl medveten om men tydligen inte. Nej även fast man styr över sina karaktärer i Sims 3 så har de fortfarande till hälften en egen vilja. Det är något som jag fått känna av en hel del gånger vid det här laget. Nu senast igår då jag kom på ytterligare ett par simmar jag måste skapa typiskt nog. Fast det kanske betyder att jag har bra inspiration till att göra saker också. Hur som helst så började jag med att bolla tankar med mig själv om den ena. Hon skulle vara blondin, modern häxa och tycka om katter. När jag var klar med henne i CAS var verkligheten en annan. Hur tror ni hon såg ut ? Jo precis som jag kämpat för att hon inte skulle bli nämligen..
Ja just det hon blev rödhårig med fräknar och favoritfärg blå istället! Nåja blev ju ändå rätt nöjd så jag lät henne se ut så här, eventuellt ska jag ändra frisyren senare.
Hennes hus kommer att kräva en del renovering.
Fast lite nöjd är jag med planlösningen ändå, nu är bara nästa fråga om jag ska bygga en källare också där hon kan ha elexirum, vardagsrum och ett till sovrum samt om jag måste flytta hela huset till en större tomt.
Här har ni Fiona som flyger runt på sin kvast
Det bästa av allt var att jag gjorde henne till en kattmänniska , hade inte den minsta tanke på att hon skulle bli ryttare men själv bestämde hon sig för att bli bästa vän med fölet Balin. Så nu får jag lösa det på bästa sätt och låta henne få försöka adoptera honom helt enkelt men först måste jag ju ordna med hennes hus. När allt kommer omkring så tycker jag det verkar bli lite som att simmarna gör precis tvärtemot det man har tänkt. Visst kan man ändra på nivån de har av självbestämmande med men det är ju inte roligt heller att inruta deras liv helt och hållet. Nej lite måste de få ha att säga till om, annars kanske de blir tokiga vad vet jag ?
Sedan tror jag faktiskt att hon är den av mina simmar här hemma som liknar mig allra mest i alla fall till utseendet. Färdigheterna stämmer väl inte helt överens men vad gör det ? också utövar jag ju inte trollkonst heller!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0