Sorgens dag

Idag har sorgen gjort ett besök hos mig. Min lilla älskade hamstergrabb Meeko har tyvärr gått bort genom en olyckshändelse. Himlen har kanske fått ännu en lysande stjärna.
Medan jag skriver detta har jag svårt för att riktigt ta in alla känslor och se tangenterna för alla tårar. Mattes älskade ullråtta är borta och lämnar naturligtvis ett väldigt stort tomrum efter sig. Men samtidigt så får jag vara glad för den tid jag fick ha honom hos mig och tacka honom för allt han ändå lärde mig. Tack världens bästa största lilla Meeko, El Meekodini , Apbak, Nils osv.
Du lärde mig hur fin en liten hamster kan bli om man tillbringar dagarna ihop. Hur tomt det känns just nu vet jag inte om jag känt med dina föregångare , utan det känns väldigt tyst. Samtidigt skiner solen och det spelades I'll be missing you på radion när vi var på väg hem i bilen, jag och pappa med dig så fin inlindad i en bit av det där blåa fleecetyget jag gjorde ditt älsklingstält av. Det är så mina känslor går just nu. Samtidigt så känner jag också en sakta tillförsikt om att det går att ta sig vidare trots att det just nu känns hemskt men jag måste försöka på något vis. Det har bara gått lite tid ändå så saknar jag min lilla grabb något ofantligt, hans varma päls och alla våra mysstunder i soffan. Någon dag så kommer det kanske att kännas lättare och man ska tydligen lära sig något för varje liten hamster som man har. Tack Meeko för allt, hoppas du träffar Snuttan och Stanley där på regnbågsbron i hamsterhimmeln .Egentligen så räcker inte mina ord till för att beskriva alla känslor men jag har i alla fall gjort det bästa jag kunnat.
Meeko 1 april 2014- 8 April 2015
 
https://www.youtube.com/watch?v=-fesv7_fXvs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0