Mofsan på er alla!

 
Moff Moff på er alla kära medhamstrar där ute.
Nu har alltså jag världens bästa Koda lyckats sno tangentbordet av matte en stund igen. Ja ni vet jag är alldeles för kvick för att hon ska hinna med att reagera. Innan hon vet ordet av så har jag redan skrivit ett inlägg till er och hunnit med att gå in och lägga mig igen. Eller ja , hon hjälper ju till att överätta det jag vill ha sagt för annars skulle ni nog inte era mattar/hussar kunna läsa det jag skriver. Nej som ni vet har vi hamstar lite problem med synen så vi kan behöva vissa hjälpmedel med allt information i dagens samhälle.
Hur som helst så tycker jag om att överraska min matte, men det där visste ni ju redan eller hur ? Knappt hinner hon med att tänka på mig så sitter jag där vid gallret och väntar på ännu en godbit. Ja, eller så försöker jag att övermanna kräckersen som hon hängde in åt mig från början, fast det tar ju ett tag innan man hunnit sätta i sig hela. Åtminstone om man föredrar att faktiskt äta upp godsakerna, min föregångare gnagde loss allt på två minuter och stoppade i skafferi har jag hört! Då kan jag glädja matte med att så gör inte jag, jag äter minsann upp min mat. Vet ni..om jag fortsätter och sköter mig så här bra så kanske matte vågar....ha mig i hallen snart men bara kanske. Hon vill ju vara säker på att jag kommer då hon lockar med något smaskigt först.
Nej nu hör jag stegen närma mig så det kanske är bäst att jag lämnar över bloggen..innan matte tror att jag tagit över här helt och hållet. Tss.. jag måste få passa på att säga hur kul leklådan var idag...fast matte säger att den numera bytt namn ..hon tänker kalla den Kodalåda i fortsättningen ;)
Här kämpas det på med kräcker.
Mums mums, vad gott det är.
Sedan blir man lite törstig efter all god mat så då får man ju passa på att dricka med.
 
 
                                            /Ciao Koda"The Punkrocker"
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0