Moffsan!

Moff igen på er alla glada medhamstar där ute. Nu är jag här igen, världens bästa Timon. Eller ja matte kallar mig mest för Timmy eller Tim. Men den där listan med smeknamn kommer nog att fyllas på allt eftersom ni ska se. Hon har redan valt ett artistnamn åt mig. Klart att alla små trollkonstnärer eller utbrytarkungar måste ha ett sådant. Valet föll på "Den store Timonski". Visst låter det vackert ? Hur som helst så har jag fått henne att sätta sig på bakdelen i ren förvåning igen.  Jag tycker ju som ni kanske har märkt om att överraska henne och hon är allt lite söt då hon sitter på golvet och gapar som hålet i en fågelholk. Så jag kan ju bara gissa, men jag tror allt att hon börjar tycka att jag håller på att växa i kläderna trots allt. Kan hända att jag blir väldigt bortskämd just nu men det är nara att tacka och ta emot,  för jag, kungen Timon njuter. av uppmärksamheten. Nej gäsp vad jag börjar bli trött efter alla äventyr , kanske dags att jag går in sover och försöker växa ikapp så jag kan komma upp på den där *förbaskade* hyllan någon gång!/Ciao Timon.
Idag var jag lite trött när hon tyckte
att jag skulle få komma ut från buren en stund.
Ja egentligen ville jag bara krypa in och knyta mig igen-
Det tog alltså en stund innan jag vaknade till riktigt.
Fast vad är man inte beredd att göra för att få godis ?
Kan ni tänka er , matte skrattar då jag försöker bryta mig ut. Fast det går inte så bra, hur jag än tar i ända från min lilla svanstipp.
I ett par dagar nu har hon jobbat med att vänja mig vid den här gröna bollen. Visst kliver jag in i den självmant men efter ett tag tröttnar jag, det finns ju en hel värld utanför att upptäcka.
Ni kan tänka er att matte blev väldigt paff! Jag har snällt gått med på att krypa genom den och visst jag hade ju kanske ingen lust att ha den på mig när hon fick för sig att prova. Till sist så satt den och jag gjorde allt jag kunde, men nej jag fick inte av mig den så ja...jag antar att det har ett syfte med varför jag ska vänja mig.
Kräckers är namns namns och man har tur då matte är på humör att ge bort en!

Kommentarer
Postat av: enklaknep- inspiration för briljant bloggare

Grym bild!

Ha en fantastisk dag

2015-04-27 @ 15:59:46
URL: http://enklaknep.se
Postat av: Nina Karlsson

Gud vilken sötnos!

Svar: Ja visst är han :) och han förvånar mig nästan varje dag med alla framsteg han gör, fast vi tar allting i hans takt.
None None

2015-04-27 @ 17:23:07
URL: http://ainn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0