Glad Påsk!

Tänkte börja med att passa på att önska alla ni som läser min blogg en riktigt glad påsk! Idag så har vädret här varit betydligt mer gråmulet och småkallt kanske är det lite varannandags principen som gäller. Hur som helst så passade jag ändå på att gå en promenad. Från början var det mycket lugnare än senare då allt folk började vakna till liv.Det blev i alla fall en liten sväng ner runt hamnen idag med.
Kan man ana att det här är en gråtrut ?, jo om man zoomar så syns det. Ibland blir man ljöligt glad av att höra dem.Måsar i all ära,men trutar och tärnor tycker jag är spännande att stifta bekantskaper med.
Skatorna är alltid i farten.
Skrakarna ville inte riktigt komma nära då det var för mycket folk i rörelse.
Gräsänderna tyckte tydligen att det var för kallt att bada, eller så var de morgontrötta.
Fortfarande har inte vintern släppt sitt grepp helt.
Utan än ligger det faktiskt snö kvar
Kunde dock sitta och studera ena paret knipa länge. Bara man visar att man inte tänker äta upp dem så får man komma rätt nära.
De jagade frukost och jg satt och studerade deras knipövningar i form av synkorniserat sim och dyk , det ni!
De följdes åt och hade stenkolll på varandra, men det är säkrast då man inte är så stor.
Bäst som jag satt där hörde jag hur något plaskade till, kollade bortåt stranden och såg de här två kråkorna som tog ett morgondopp. Kom inte närmare för när de fick syn på mig seglade de ut över vattnet men visst ser de ut att befinna sig i lite fel element ?
Tänkte ta ett fint foto på solskenet , men jag kan tydligen inte undvika fåglar helt.
Stannade till vid lekparken där jag försökte få fast gråsparvarna på foto. Det är tydligen inte det lättaste och folk undrade nog om jag hade fått pippi som gick runt riset med kameran.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0