Familjen Williams

För den som inte följt historien från början så kommer här en liten förkortad berättelse om familjens historia. Ända från början av släktträdet så ni förstår dagens alla förgreningar på ett bättre sätt. Det hela började med att jag skapade ett par pappa Donald och mamma Claire. De började på ett gemensamt liv tillsammans och fick barnen Stella och Liberty. Sedan tog de också in adoptivdottern Miranda i hushållet. Fast äktenskapet började knaka i fogarna och till sist sprack det. Pappa Donald träffade sin nuvarande fru Tamara på jobbet. Mamma Claire träffade en ny pojkvän och flyttade ut tillsammans med honom. Liberty och Stella bodde hemma tills de hade gått ut skolan och skulle börja på universitetet. Fast redan innan dess hade ju Libby träffat Hank. De gifte sig så snart hon var färdig med utbildningen och fick dottern x ihop. Sedan fick Hank kalla fötter eftersom han har svårt att binda sig och de separerade en tid men är nu igen ett par och de verkar faktiskt lyckligare tillsammans än på länge. Stella träffade under sin tid på universitetet och efter ett par mindre seriösa förhållanden så gifte även hon sig. De har idag också en liten tös tillsammans.
Miranda bor än så länge kvar hemma men även hon har planer på vad hon vill göra i framtiden. Hon har två stora intressen, eller tre och det är matlagning , djur och måleri.
Ibland är det dock praktiskt att hon bor hemma än. Speciellt eftersom Tamara och Donald nyligen ordnade ´ännu ett tillskott och ett syskon till Tamina i form av lilla gossen Theodor. Om det blir rörigt att hålla reda på dem ? Nej och som grädde på moset byggde de ju om huset nyligen också eftersom jag inte trodde de skulle behöva hela ytan på övervåningen mer. Fast de kommer nog att klara sig fint med ändringen också eftersom Miranda snart är på väg att flytta ut även hon.
 
Plan I: Kök, Matrum,Finrum, Barnrum,Sovrum och WC
Plan II: Allrum,Sovrum, WC och Balkong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0