Jag måste skratta

Ibland händer det att jag vaknar med ett skratt på läpparna,
Idag var det åtminstone nästan så. Hade fått ställa in Meeko i badrummet för att jag skulle få sova. Ibland fungerar det ju om jag somnar innan han sätter igång men oftast vaknar jag på natten av att han sätter igång och gnaga frenetiskt på gallret. Och jodå han får såklart husmans att knapra på, toarullar att massakrera och kvistar som han inte alls är intresserad av. Hur som haver så gick jag in för att hämta tillbaka buren och ställa den i hallen. Vad finner jag när jag tänder ljuset ?
Jo under natten har den lilla söta hamstern på något sätt . Jag vet inte hur han bär sig åt.
Lyckats med att få loss hjulet, Fast inte nog med det, han har bäddat i det också tittar han upp på mig med en förvånad blick som säger: vad gör du här ?
Han är med andra ord rätt så fenomenal och fantastisk min lilla kille. Så det är bara att sätta igång och städa åt honom. När jag sedan är klar med det en stund senare springer han omkring med rester av toalettrullen i munnen och letar efter sitt bo ;P. Det kanske är därför jag tycker det är mer praktiskt när han sover i huset ändå.
Det brukar han ju faktiskt också göra på dagarna men oj vad jag måste undra vad han egentligen pysslar med på nätterna, åtminstone när det ser ut sådär när jag vaknar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0