Moff på er!

Tjaba tjena på er alla. Nu är det jag världens största lilla Meekodini som är här och skriver några rader igen. Fast jag får väl se om det kan bli några meningar, det kan hända att det bara blir ord med. Jag förstår inte varför matte ska envisas med att mitt hus ska stå rakt, det står mycket bättre på snedden. Dessutom så måste mitt skafferi ligga helt rätt och det blir så svårt annars om det inte gör det. Nåja jag får väl ta och fixa till det i helgen annars för jag har hört att hon ska iväg igen* suck* . Egentligen tycker jag inte alls om när hon åker och lämnar mig så här i sticket men jag vet ju att hon kommer hem igen om ett par dagar Dessutom har hon fyllt på mina lager så att jag inte ska gnaga mig ut ur buren och själv ge mig på jakt efter mat.
Ibland får jag springa fritt i hallen och det är klart jag måste inspektera där folk kommer ut och in lite närmare. Snälla matte kan du öppna så jag får ett riktigt äventyr ?
Hur ska jag nå godbiten på andra sidan ?
Aha det är så man gör!
Jag skulle bara hjälp matte genom att ta upp min favoritbit som hamnat längt ner på botten.
Det tyckte inte matte var en så bra idé så hon fick hjälpa mig att komma upp. Men jag menar något kan man väl få hitta på ?

Kommentarer
Postat av: Siri |Diabitfit|

Sööt :D

Svar: Meeko hälsar och tackar mennu är han lite trött så han ska gå och lägga sig och sova :)
None None

2014-10-24 @ 08:33:28
URL: http://sirinilsson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0