Coralines Drömmar

 
Ni som läst här förut vet att jag har en Sim som är väldigt speciell. Ja hon är faktiskt en av de jag tycker om att spela mest. Det otroliga är kanske att det inte är Maya som jag ju faktiskt hälsar på hos då& då på helgerna. Nej den här simmen skiljer sig från de andra jag brukar skapa men hon är en av anledningarna till att jag än så länge tycker mer om trean kontra Sims 4. Hon heter alltså Coraline och är passande nog nu det snart är Halloween en äkta häxa. Fast hon klär sig inte alls så, åtminstone inte ännu utan hon försöker balansera så gott hon kan och vara lite modern, dessutom behöver hon praktiska kläder i sitt yrke som trädgårdsmästare.
 
Som de flesta av mina simmar är hon dock väldigt kreativ och hon tycker om att måla. Fast hon gör det bara för att få ihop till en  extra slant-
Vidare så tycker hon också om att resa. Kina är favoritlandet än så länge.
Dessutom har hon jobbat hårt för att kunna köpa sitt drömhus, men nu har hon äntligen kunnat förverkliga den drömmen till sist.
Dessutom så fick hon en drake som hon döpte till Spyro inpå köpet
Nu ser huset ut så här invändigt efter en del renoveringsarbeten. Lite återstår förstås men jag tror det kommer att bli riktigt hemtrevligt till sist.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0