Tur man kan ha!

 
Nu har jag lärt mig en sak till när det gäller Sims 3.
Glöm aldrig att spara basomgången då du spelar. Annars kan det hända en del saker som är mindre roliga. Kom på mig själv med att jag glömde spara när Hank flyttade ut så allt jag hade gjort försvann.
Suck. Nåja det kanske inte är något att gräma sig över ändå får jag hoppas fast det var verkligen synd på hästarna men..så kan det gå. Hade i alla fall turen att ha sparat en tidigare omgång så nu får Liberty jobba sig upp istället. Den här gången ska hon faktiskt få koncentera sig mer på sig själv faktiskt än vad hon har gjort hitills. Vet dock inte fortfarande hur man ska lyckas för att göra en sim som faktiskt uppskattar att jobba i trädgården. För även om jag ger dem gröna fingrar brukar de bli uttråkade rätt så snabbt. Sedan brukar faktiskt mina simmar kanske ha lite väl bråttom att träffa någon så nu får jag gott om tid att ära känna Liberty ordentligt istället. Dessutom måste jag ge henne en ny outfit igen men jag vet ju hur hon ska se ut :) och det är alltid en bit på väg. Bland det svåraste brukar vara att bygga nya hus åt dem men hittills får jag lov att säga att jag är nöjd med mitt bygge. Tänkte ju försöka bygga något litet son samtidigt inte är jättelitet men ändå funktionellt.  Sedan tror jag inte att hon kommer att ångra sig när hon ser hur trångbodd Hank har blivit heller.Än så länge kanske  tomten inte ser så mycket ut för världen men det ska ju tillkomma både trädgårdsland, stall och garage också måste huset såklart inredas. Fast allra först måste hon skrapa ihop lite bättre ekonomi.
Som ni ser går det sakta framåt med den nya gården, steg för steg eller borde jag säga sten för sten eftersom gångarna är helt grusade.
 
Så här ser den trevliga planlösningen ut. Givetvis kan man ändra och lägga till en våning men just nu räcker det gott och väl med ett etage.
Har börjat lägga in lite träd i landskapet . Snart återstår bara inredning och att göra stall, hage samt en ridplan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0