Ingen vettig person

Jag skulle säga att ingen vettig person startar Sims 3 då klockan är nio på kvällen. Bra för då är jag en äkta nörd på just det spelet.
Fast det visste ni ju kanske redan ändå. För även om jag inte skrivit om mina kvarter här hemma på ett tag så händer det ju saker i deras liv. Det är bara det att jag inte alltid uppdaterar er om detaljerna. Ikväll hade jag hunnit spela en del innan det låste sig. Funderar seriöst på vad man ska göra år det men det är nog inte mer att göra än att spara oftare. Startade om det och allt fungerade igen frånsett från att jag fick göra om en del saker förstås. Hälsade på hos Liberty &Hank. Om ni minns det flyttade de ju till en gård men nu vet jaginte om de kommer att få bo kvar där. Får se vad som händer, visst vill de ha barn ihop men Hank är en hjärtekrossare och Liberty har ju alla djuren att tänka på med. Så jag har alltså ingen aning om hur deras närmsta planer kommer att se ut förutom att Hank satsar på en karriär som kriminaltekniker. Han kanske inte har den bästa relationen till arbetskamraterna men han är en fena på att dyka i soptunnor och skriva rapporter.
Mer hann jag i alla fall inte fördjupa mig i spelet ikväll eftersom jag var tvungen att starta om mitt på hållet. Får se om jag ska hälsa på hos de övriga familjerna imorgon och uppdatera mig om lägena där med :).
Dessutom har jag en planritning i huvudet just nu som jag tänkte kanske skulle duga åt ett hus till familjen Williams nu då ena tösen flyttat ut. Visserligen har de ju en ny bebis i det hushållet men snart har de två töser till som lämnar nästet för att börja plugga på universitetet så det kanske är dags att bygga om i alla fall. Frågan är bara om den nya ritningen är så bra då egentligen. Nåja jag får väl i alla fall bygga upp huset också får jag se om de får flytta in eller om jag gör någon snobbig granne åt dem istället. Nu vet ni att det händer lite saker ändå trots allt .) även om jag mest fastnat för att spela en viss spökjägare nyligen. Dock så är det riktigt fint att jag har mina bästa hushåll på den andra datorn hos päronen och inte kommer åt dem annat än på helgen :P. Klart jag skulle kunna klona utseenden och egenskaper på dem eller packa ner dem i zipfiler men det känns ändå roligt att ha simmar där med som jag gillar , inte allra minst Maya& Youssef med alla barnen.
Om jag klarar av att hålla isär alla händelser för dem .Jo men det gör jag , åtminstone än så länge men så satsar jag på att göra några riktigt bra kvarter på varje ställe med inte allt för många hushåll så det kanske inte blir allt för rörigt i alla fall. Det får helt enkelt bli som det blir när jag spelar också ser jag vad som fungerar och inte till simmarnas bästa. Ibland får de ju sina egna infall med och hittar på tokiga saker. Tror bland de roligaste som hänt mig när jag spelat är att liemannen satt och lånade deras dator. Ja jag skämtar inte ens! Sedan har vi det mer klassiska med simmar som använder fel dörr eller när de kan få för sig att sitta på toaletten och äta.
Nej tråkigt har man då aldrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0