Idag

Idag tänkte jag en tanke om att jag skulle lyckas ta mig ner och handla. Ni vet ibland måste man göra bort lite ärenden och jag har en del saker jag behöver för att kunna färdigställa några av de projekt jag har liggande här hemma. Nu tror jag däremot att det får vänta tills senare för det är världens oväder ute. All snö som kom igår har såklart töat bort och det både regnar och blåser*suck.
En perfekt innesittar dag med andra ord och kanske är det lite tur att jag har andra saker också som måste göras i alla fall. Så jag går ju inte sysslolös utan får fokusera mer på annat istället. Igår lyckades jag ju faktiskt göra en sak klar dessutom, en teckning som jag har hållit på med ett bra tag. Processen blev lite fördröjd eftersom jag fick slut på färgpennorna men nu är den äntligen färdig.
Jag tror det blev en liten söt stjärtmes i alla fall. Är det någon fågel jag verkligen tycker om så är det dem fast enda gången det blåste in en till päronens matbord så missade jag den med fem minuter, kan man ha mer otur än så ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0