Väderomslag

Har nog aldrig blivit så här glad över att vakna upp till en dag med gråväder. Fast det käns verkligen som om vi behövde det här regnet nu. Just nu så regnar det dock inte utan är mer dimmigt och grått men det hade passerat i natt. Hoppas bara att markerna blir ordentligt blöta nu så vi minimerar risken för brandfara. Det är ju faktiskt inte bra när det blir torka någon längre tid och jag tror det är fler än jag som gläds åt det här vädret. Till exempel alla som har trädgårdsland eller andra odlingar.
Och nej jag tycker inte vi ska klaga för att vi får lite vatten , tänk på hur de har det nere på balkan just nu.Där kan vi verkligen tala om naturkrafterna och se hur små vi människor verkligen är när det faktiskt kommer till kritan.Så vi ska nog inte gnälla så mycket över vädret som man ser astt vissa gör ibland. För vad är väl lite väderväxlingar mot fullständigt kaos, jo ingenting. Dessutom så kan man alltid passa på att göra bort saker inne som måste göras för det blir ju ändå en del sådana grejer även om man försöker att minimera måsten och skyndan.
Eller så kan man dra på sig regnkläderna och gå ut och njuta av vädret och göra något ännnu mer positivt av det. För det hjälper inte att enbart se problemen utan man måste kunna se alla goda saker som ett regnväder för med sig,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0