Morgondags

Morgon på er allihopa.
Idag blev det en promenad utan kameran. Bara för det simmade paret storskrake förbi på lagomt avstånd också. Fast det är väl lite typiskt men man kan inte ta med sig den jämt. Gjorde valet att gå utan eftersom jag har ont i nacken igen. Nej ni behöver inte bli oroliga. Jag vet varför. Min ena kudde jag har i sängen är tydligen alldeles för mjuk men nu vet jag det så den ska bytas ut så fort jag kommer hem. Dessutom ska jag ju tvätta idag så det blir lite sådär men jag får väl gå två gånger kanske så jag slipper bära för tungt.Senast det blev så här hjälpte det ju rätt bra att bara sitta rätt upp och ner eller att göra nackövningar så jag ska försöka göra samma sak nu så får vi tro att det blir bättre.Det är ju liksom åt ena sidan jag har mest ont men det är tack och lov ingen nackspärr, har inte haft det sedan jag var liten men kommer fortfarande ihåg känslan. Nej kudden åker helt enkelt väck.Meeko var såklart vaken en stund som vanligt nu på morgonen och jag tränade honom lite + att han fick ett litet maskrosblad. Det åkte snabbt in i kindpåsarna så jag tror han tyckte om smaken i alla fall.
Han vågade sig dessutom på tt provsmaka på mina fingrar men jag är tacksam att han insåg att de inte gick att äta , han liksom bara kände sig för till skillnad mot mot första hamster en hona. Stack jag ner handen för att byta i buren så sprang hon ut och högg mig i nagelbandet. AJ säger jag bara. Så det är jag verkligen  tacksam över att min lilla sambo inte gör....än så länge och jag hoppas att han inte kommer att börja med den taktiken heller.
Hur som haver så satt jag och tecknade lite annars igår , ögnade på TVn och spelade Sims.Jag vågar knappt ens säga det men nu vill Cassie ha ännu ett barn med Gerard.De har ju redan två pojkar, Callum och Alistair så jag tror de ska ta det lite lungt ett tag på den fronten ändå. Börjat jobba med deras tomt också. I går fick de ett trädgårdsskjul med en liten lägenhet på övervåningen  sedan ska de få just det, en trädgård med och ett litet stall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0