Fotostund

Idag var det en sådan härlig morgon att jag kände för att ta en promenad ner längst kajen innan jobbet. Det var ju ett tag sedan jag gick så tidigt men jag behövde ändå gå ner och boka en tid i tvättstugan med.Så det var lika bra att starta morgonen.Dessutom så strålade solen så fint. Hur som haver tog jag mig ut och det första jag får syn på där nere när jag står och spejar ut över havet är.
 
Storskarv som provar fiskelyckan.
Idag var den dessutom inte ensam utan hade med sig sin partner.
 
Sedan när jag gick vidare tyckte jag att jag hörde något mer än tärnorna.Tittade ner bland sprängstenen och vilka fanns inte där om makarna stenskvätta-dock inte helt enkla att ha som motiv.
 
 
Sedan lyckades tärnan skrämma slag på mig , jag satt där i godan ro en stund och tittade på småskrakehanen som låg och vilade på vattenytan när det skedde ett stort plask mitt framför mig. Fick tyvärr inte fram kameran men upp kom tärnan med en fisk.Nyfångad frukost.
 
Sedan passade jag på att njuta och ta en del andra kort med men det är verkligen härligt att gå ut sådär tidigt på morgonen. Så om jag får säga det själv hade jag ingen vidare lust att gå till jobbet men till sist var jag ju ändå tvungen att slita mig. Annara hade jag nog kunnat sitta där em hel dag och betrakta fåglarna i deras förehavanden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0